ONA JE NAŠA CARICA, A KOSICA ĆE JOJ PORASTI: Oglasila se Monikina sestra od tetke
Monika Karimanović, Foto: Facebook

podrška

ONA JE NAŠA CARICA, A KOSICA ĆE JOJ PORASTI: Oglasila se Monikina sestra od tetke

Monika je trenutno na pregledima u Kliničkom centru Niš

Objavljeno:

Višednevna potraga za Monikom Karimanović je završena, a devojčica je pronađena živa i zdrava, dok je Ninoslav Jovanović poznatiji kao malčanski berberin još uvek u bekstvu.

Ono što se za sada zna o Moniki jeste da se javila majci, koja ne može da dođe sebi još uvek. Devojčica je izmučena, i odvedena je u Klinički centar Niš kako bi se utvrdilo njeno zdravstveno stanje.

Tim povodom, razgovarali smo i sa Monikinom sestrom od tetke koja nam je kazala da je Monika veoma hrabra devojčica, i da je za sada stabilno.

Ona je naša carica, a kosa će joj porasti. Trenutno je u Kliničkom centru Niša, i jedva čekamo da dođe. Mnogo smo srećni. Kada se čula sa majkom počela je da plače, i rekla da jedva čeka da je vidi. Suze su nam krenule kada smo čuli taj razgovor, nadamo se najboljem. Monika je iscrpljena i gladna, to smo čuli. Samo da nam se vrati, hvala Bogu što je pronađena. Hvala državi, i ljudima koji su se angažovali da nam je vrate, a onog montruma treba ubiti", kazala je Monikina sestra od tetke Suzana.

Podsetimo, Ninoslav Jovanović poznatiji kao malčanski berberin je u bekstvu i nosi nož, a za njim je u poteri i dalje Žandarmerija, kao i meštani različitih sela koji čekaju monstruma i imaju kolac.

Ninoslav se kreće ka Bugarskoj, a Moniku očekuju kod kuće da se vrati, najviše potrešena majka Aleksandra Karamanović i otac Robert. Monika nije izgubila osećaj komunikacije, ali je gladna i osećaj izmučenosti ne prolazi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.