PAMTIM SPOKOJ NA NJEGOVOM LICU: Advokatica prethodne žrtve Malčanskog berberina setila se jednog jezivog detalja
Foto: printscreen

znala je

PAMTIM SPOKOJ NA NJEGOVOM LICU: Advokatica prethodne žrtve Malčanskog berberina setila se jednog jezivog detalja

Jovanović je tada osuđen na 12 godina zatvora zbog silovanja dvanaestogodišnje devojčice

Objavljeno:

"Znala sam da će ponoviti i zločin i to sam naglasila u svojoj završnoj reči 2005. godine kada sam zastupala maloletnicu koju je Jovanović silovao i ošišao. Još tada sam zahtevala da se za takve prestupnike uvede „leks specijalis“ kao što je uspela da se sada izbori Fondacija Jurić", kaže niška advokatica Tanja Minčić Marković kojoj se ovaj slučaj duboko urezao profesionalno i emotivno.

- Još uvek pamtim njegov spokojan izraz lica dok žrtva priča šta joj je radio. Svega sam se nagledala kao advokat ali mi nije bilo jasno kako neko može takvu smirenost i distancu da pokazuje a tiče se lično njega - rekla je advokatica.

Ona dodaje da je svoje tvrdnje gradila i na osnovu veštačenja psihijatra koji takođe nije imao dilemu da će Jovanović ponoviti krivično delo.

- On nije više među živima ali dobro pamtim da nije imao nikakvu dilemu da će Jovanović zbog strukture svoje ličnosti ponavljati delo jer uživa u tome. Zbog kompleksa koje nosi iz detinjstva prija mu da bude u nekoj vrsti pažnje i mislim da ukoliko sada prati medije uživa u svemu ovome - kaže advokatica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.