CIMER OTKRIO SVE O MALČANSKOM BERBERINU! Rekao mi je da će oteti devojčicu i GDE će je odvesti
Foto: MUP

novi trag?

CIMER OTKRIO SVE O MALČANSKOM BERBERINU! Rekao mi je da će oteti devojčicu i GDE će je odvesti

Obavljen je razgovor sa svim osobama koje su imale kontakt s Ninoslavom Jovanovićem

Objavljeno: 22:02h

Od osuđivanog silovatelja Ninoslava Jovanovića (46), zvanog Malčanski Berberin, i devojčice Monike Karimanović (12), koju je oteo, već 11 dana nema ni traga, ni glasa.

S obzirom na to da postoji sumnja da monstrum ima pomagača, policija je prethodnih dana obavila razgovor sa svim ljudima koji su s njim bili u kontaktu i koji bi mogli da znaju nešto o njemu.

- Iako je on prilično asocijalan, imao je određen krug ljudi s kojima je kontaktirao - kaže izvor.

Tako su inspektori u petak razgovarali i s robijašima u zatvoru koji su svojevremeno bili Jovanovićevi cimeri. Jedan robijaš izneo je jeziva i zabrinjavajuća saznanja o Malčanskom Berberinu.

- Zatvorenik s kojim je Berberin delio ćeliju rekao je da je on tokom poslednjeg boravka u zatvoru pričao da će oteti devojčicu. Kako je zatvorenik ispričao, Ninoslav mu je rekao: „Čim izađem iz zatvora, oteću devojčicu. Odvešću je u selo Dublje i sakriti u zemunicu. Niko je nikada neće naći“ - kaže izvor i dodaje da je policija odmah po dobijanju ovih informacija otišla u selo Dublje i pretražila ga uzduž i popreko, ali tamo nisu nađeni nikakvi tragovi.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.