NAJNOVIJA INFORMACIJA: Evo gde se SKRIVA MALČANSKI BERBERIN i kako IGRA IGRICE s POLICIJOM!
Foto: Filip Plavčić, Printscreen, Facebook

vrzino kolo

NAJNOVIJA INFORMACIJA: Evo gde se SKRIVA MALČANSKI BERBERIN i kako IGRA IGRICE s POLICIJOM!

Vrlo je čudno da se on sve vreme kreće sa devojčicom, ostavlja tragove, a niko ga ne vidi

Objavljeno: 19:38h

Postoji velika mogućnost da su Ninoslav Jovanović, poznat pod nadimkom Malčanski berberin i Monika Karimanović(12) u nekom skrovištu i posmatraju potragu putem televizije i interneta.

Policija sve više veruje u to da Ninoslav Jovanović "igra igru sa policijom" i sedi u nekom svom "šteku" sa malom Monikom i prati dešavanja iz potrage.

Kako smo nezvanično saznali pripadnici žandarmerije ne isključuju mogućnost da je on možda sedi unekom stanu i u Nišu i da je do detalja isplanirao kako će policiju zavarati tragovima. U ponedeljak kada je pronađen Monikin ranac u zemunici, viđene su plastične kese iz marketa i suhomesnati proizvodi koji su bili unutra. Na svakom sledećem mestu gde je bio sa Monikom, Berberin je ostavljao tragove kao one iz zemunice. Policija je tako shvatila da je on dugo planirao Monikinu otmicu i sve više se veruje da otmičar i devojčica uopšte nisu u selima koji su pod opsadom policije.

U prilog tome govori da je na terenu preko 600 najbolje obučenih policajaca, žandarmerija, lovci, meštani knjaževačkih sela, helikopteri, termovizijske kamere i da posle osam dana intezivne potrage Monika i Malčanski berberin još uvek nisu pronađeni.

Vrlo je čudno da se on sve vreme kreće sa devojčicom, ostavlja tragove, a niko ga ne vidi.

Inače, policija je otvorila i mogućnost da su otmičar i Monika sakriveni u nekoj pećini. Međutim danas su pretražili svaku jamu ali nisu pronađeni nikakvi tragovi.

U petak je Malčanski berberin ugasio svoj Fejsbuk profil što ne bi mogao da uradi ako nema pristup internetu.

Šta vi mislite, da li se Malčenski berberin igra sa policijom?

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.