MALČANSKI BERBERIN PRATI MEDIJE I KORISTI FEJSBUK. Čuveni LOVAC na SILOVATELJE ima NOVA SAZNANJA
Foto: Filip Plavčić, Printscreen, Facebook

MONSTRUM PRATI

MALČANSKI BERBERIN PRATI MEDIJE I KORISTI FEJSBUK. Čuveni LOVAC na SILOVATELJE ima NOVA SAZNANJA

Potrazi se priključila i BIA

Objavljeno: 18:31h

Vladimir Savić, bivši policajac koji je hapsio najpoznatijeg beogradskog silovatelja Sašu Megu, zajedno sa grupom roditelja iz Beograda, priključio se potrazi za Monikom Karimanović i njenim otmičarem Ninoslavom Jovanovićem.

- Uveren sam da begunac korisiti mreže i prati medije. Dokaz za to je da je on u petak ugasio Fejsbuk profil - kaže Savić.

On kaže da neće odustati dok ne nađu otmičara i devojčicu.

- Ja sam sa grupom roditelja krenuo iz Beograda u Knjaževac. Pozvao sam roditelje da mi se priključe u što većem broju da okončamo ovu agoniju koja traje devet dana. Usput nam se dosta ljudi priključilo. Pretražićemo svako selo i noću i danju. Imamo dogovor sa upravnikom iz Knjaževca - rekao je on.

- Uvereni smo da koristi društvene mreže i da prati medije. Moje iskustvo do sada je da begunci uvek prate medije i mreže - kaže Savić.

Potraga za otetom devojčicom i Malčanskim berberinom traje već punih osam dana i uglavnom je skoncentrisana na sela u okolini Knjaževca, gde je pronađeno više tragova njihovog boravka, kao i nekoliko svedoka koji su videli monstruma sa devojčicom.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.