ON JE VLASNIK JAGUARA KOJI JE ODLETEO U VAZDUH! Automobil pripada MMA borcu Maradoni povređenom u pucnjavi
Foto: Printstkrin

na teritoriji pančeva

ON JE VLASNIK JAGUARA KOJI JE ODLETEO U VAZDUH! Automobil pripada MMA borcu Maradoni povređenom u pucnjavi

Automobil marke "jaguar", koji je eksplodirao preksinoć u 23.30 sati u Ulici braće Jovanovića u Pančevu, navodno pripada Vladimiru Jovanoviću Maradoni (30), MMA borcu iz Pančeva.

Objavljeno:

- Automobil je bio parkiran u blizini raskrsnice sa Ulicom Svetog Save. Čula se strašna eksplozija, a delovi auta su odleteli čak na drugu stranu ulice. Posle eksplozije na autu nije izbio požar, a očevici su pozvali policiju - navodi "Kurirov" izvor iz istrage i dodaje: "U eksploziji niko nije povređen. Zasad nije poznato kako je Jovanovićev automobil odleteo u vazduh, ali se pretpostavlja da je pod njega bila postavljena bomba i da je ovo neka vrsta opomene MMA borcu".

Podsećanja radi, Jovanović je pre godinu i po dana bio povređen u pucnjavi.

- Maradona je u aprilu 2018. izrešetan ispred vrtića u Pančevu, nakon što je ostavio dete u obdaništu. Kada je krenuo ka automobilu, jedno vozilo se zaustavilo, a napadač sa kapuljačom ispalio je veliki broj metaka u njega, od kojih ga je pogodilo pet - podseća gorepomenuti izvor.

Motivi pucnjave nikada nisu tačno utvrđeni.

- Maradona je odranije poznat policiji zbog tuče i ugrožavanja sigurnosti. Međutim, ljudi njemu bliski pričali su da se potpuno smirio i okrenuo sportu, kao i da je otvorio menjačnicu u blizini autobuske stanice u Pančevu - rekao je ranije sagovornik "Kurira".

Biografija Maradone

Vladimir Jovanović Maradona rođen je 1989. godine u Pančevu, a odmalena je okrenut sportu. Sa sedam godina postao je član FK Borac, a sa 17 je krenuo sa treninzima ultimajt-fajta. Bio je član kluba Car Dušan Silni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.