2 SVEDOKA SU VIDELA MALČANSKOG BERBERINA, nađeni su TRAGOVI NA 3 MESTA! Rebić otkrio DO SADA NEPOZNATE DETALJE
Vladimir Rebić, Foto: Beta / Biljana Ljubisavljević

Prešli smo gotovo 50 sela

2 SVEDOKA SU VIDELA MALČANSKOG BERBERINA, nađeni su TRAGOVI NA 3 MESTA! Rebić otkrio DO SADA NEPOZNATE DETALJE

U toku dana je obavljen razgovor sa više stotina meštana

Objavljeno:

Direktor policije Vladimir Rebić poručio je da se potraga neće prekinuti dok Monika Karimanović ne bude pronađena.

Na dva tri mesta je potvrđeno da su bili zajedno, mi verujemo da je Monika živa, da je i dalje sa njim, kaže Rebić i dodaje da je potragu uključeno 620 ljudi, od čega 520 policajaca.

- Prešli smo gotovo 50 sela, obavili razgovore sa građanima, pregledali objekte...Otežavajuća je okolnost što ima puno napuštenih objekata. Maksimalno smo angažovani od prvog trenutka - rekao je Rebić za "Pink".

Na pitanje koliko su Monika i njen otmičar mogli da pređu, imajući u vidu da idu pešice, on kaže da su za sedam dana mogli puno da prođu, ali na osnovu tragova se veruje da je to nekih 30 kilometara.

foto: Printscreen

Kako je dodao, uprkos različitim informacijama koje policija dobija, ne napušta se glavni trag.

U toku dana je obavljen razgovor sa više stotina meštana.

- Dva svedoka su videla Jovanovića i devojčicu, za koju nisu mogli da potvrde da je Monika jer je imala kapuljaču, ali po opisu odgovara. Viđeni su u okolnim selima - naglasio je Rebić.

Kako je dodao, na tri lokacije su nađeni njihovi tragovi.

- Za treću lokaciju nije još potvrđeno, pronađeni su tragovi pre nekoliko sati i u toku su DNK analize. Poslati su i psi tragači da reaguju ukoliko su sveži tragovi. Pretpostavljamo da su tu noćili jer su pronađeni jastuci i ćebad, ali ne znamo da li je od prošle noći ili od ponedljka. To što su u paru nađeni jastuci daje nam nadu da je Monika i dalje sa njim i očekujemo da ćemo ih naći i da će ona biti živa vraćena roditeljima - istakao je Rebić.

On kaže da je ovo vrlo specifičan slučaj. Jovanović je u prethodnim delima puštao žrtve, a Moniku drži i to po malo stvara konfuziju i dodatno uznemirava.

- Angažovali smo najbolje i najstručnije ljude. Potraga će trajati dok je ne nađemo - podvukao je Rebić i dodao da potraga ne prestaje ni u toku noći.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.