POSTOJI I TREĆA VERZIJA SMRTI MARKA (17) KOG JE NAVODNO STRADAO DOK JE MENJAO SIJALICU: Ovo se ZAPRAVO desilo
Ovo se ZAPRAVO desilo, Foto: Facebook

STRAŠNO!

POSTOJI I TREĆA VERZIJA SMRTI MARKA (17) KOG JE NAVODNO STRADAO DOK JE MENJAO SIJALICU: Ovo se ZAPRAVO desilo

Nije stigao ni da jaukne, samo je pao, na mestu je ostao mrtav

Objavljeno:

Marko Živojinović (17) iz Boževca kod Požarevca, nastradao je prekjuče u mesari od strujnog udara. Nesrećni tinejdžer je radio u hladnjači, a poginuo je kada je krenuo da zameni sijalicu. Iako se zvanični nalazi veštaka o tačnom uzroku njegove pogibije još čekaju, do sada su se pojavile tri verzije tragedije.

Najpre se pisalo da je Marko poginuo kada je dotakao keramičko grlo sijalice i da ga je u tom trenutku spržila struja u hladnjači mesare, piše Informer.

Potom se oglasio i rođak nesrećnog mladića i izjavio da ga je struja udarila u trenutku kad je pipnuo oluk na objektu preduzeća za preradu mesa.

- Marko nije menjao nikakvu sijalicu. Neko od kolega ga je zamolio da upali svetlo u hladnjači. On je u tom trenutku bio u dvorištu i kako je krenuo ka pre- kidaču, na ulazu u hladnjaču, okliznuo se i rukom se pridržao za oluk - tvrdi rođak.

Sada su pojedini mediji preneli i treću verziju Markove pogibije. Naime, prema nezvaničnim saznanjima, Marko je primetio oštećenje na sijaličnom grlu i u trenutku kada je rukama uhvatio keramičko grlo sijalice slučajno je dodirnuo i žicu od struje.

- Nije stigao ni da jaukne, samo je pao, na mestu je ostao mrtav. Odmah su obaveštene hitne službe i dečak je prevezen u bolnicu, ali Marku nije bilo pomoći - kaže izvor upućen u ovaj slučaj.

Marko je, inače, poginuo samo sedam dana pre 18. rođendana. Bio je fudbaler Fudbalskog kluba BSK 1924 Boževac, a rođaci, komšije i prijatelji za nastradalog mladića imaju samo reči hvale.

(Espreos.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.