MONIKINA MAJKA PROLAZI KROZ AGONIJU ŽIVOTA: Otkriva kako je devojčici I KROZ ŠTA NJENO DETE PROLAZI!
Foto: Printscreen

jezivo

MONIKINA MAJKA PROLAZI KROZ AGONIJU ŽIVOTA: Otkriva kako je devojčici I KROZ ŠTA NJENO DETE PROLAZI!

Devojčica Monika Karimanović (12) nestala je 20. decembra, a poslednji put je viđena sa Ninoslavom Jovanovićem, Malčanskim berberinom.

Objavljeno:

Potraga za devojčicom Monikom Karimanović (12) iz mesta Suvi do kod Niša se nastavlja i danas, pretražuje se atar sela u kojem je devojčica viđena poslednji put sa otmičarem, Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin.

Devojčicini roditelji se nadaju da je devojčica još živa, a u tome ih je ohrabrila i policija, što im daje dodatnu snagu.

Njena majka Aleksandra Karimanović sedmi dan prolazi kroz agoniju, a svaki trenutak je, kako kaže, sve teži i teži.

- Sedmi je dan, strahujemo za njenu iscrpljenost, nemoćnost, za njenu nevinost... Ona je osećajna, mirna, povučena. I za odraslog čoveka je teško ovako nešto, njoj je još teže, još gore. Samo Bog dragi da joj da snagu da izdrži, da nam se vrati živa i zdrava - priča devojčicina majka drhtavim glasom, zadržavajući suze.

Ona je još jednom zamolila ljude da ne daju lažne informacije i apelovala da ne šalju dezinformacije jer je to štetno i za policiju i za porodicu.

- Nama je sada potrebno ohrabrenje, da bismo ostali smireniji zbog njenog stanja jer znamo šta možemo da očekujemo po njenom povratku - navela je Aleksandra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tv Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.