OVO JE KUĆA U KOJOJ SU PRONAĐENI LUTKA I KONOPAC: Malčanski berberbin ovde je prespavao sa devojčicom?! (FOTO)
U ovoj kući pronađeni su lutka i konopac, Foto: Filip Plavčić

jezivo

OVO JE KUĆA U KOJOJ SU PRONAĐENI LUTKA I KONOPAC: Malčanski berberbin ovde je prespavao sa devojčicom?! (FOTO)

Ekipa Espreso.co.rs kreće se u korak sa pripadnicima žandarmerije

Objavljeno: 16:23h

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, osumnjičen je da je oteo dvanaestogodišnju devojčicu Moniku Karimanović. Prema poslednjim informacijama, on je lociran, a dete je živo.

Pripadnici policije i Žandarmerije pretražuju svaki pedalj na kome bi Jovanović mogao da se krije sa devojčicom. U potragu su uključene i helikopterske jedinice, psi tragači...

Ekipa Espreso.co.rs kreće se u korak sa pripadnicima Žandarmerije, a trenutno se nalaze u selu Glogovac gde su razgovarali sa meštanima.

Jedna od meštanki, vidno potresena rekla je kako najoštrije treba da se kazni silovatelj Malčanski berberin, te kako je u kući njene komšinice pronađena lutka i konopac.

- Komšinica je otišla da otvori kuću, pošto tamo nije dugo živela. Možda se tamo sakrio. Zamajava sve tragove. Najverovatnije da će da ga uhvate negde. Ako je sve tako kako kažu, treba i njega silovati i momentalno ga ubiti, pa neka mi sude sutra. Treba mu kožu po kužu skidati. Nađene su stvari u vikendici u voćnjaku u ataru sela Glogovac. Nađena je lutka i konopac - kaže za Espreso.co.rs Ljubinka.

Kako javlja naš reporter sa terena navodno se radi o kući na fotografijama:

foto: Espreso.co.rs
foto: Espreso.co.rs

Kuća se nalazi u šumi.

Podsetimo, naš reporter od jutros obilazi sela Orešac i Podvis kod Knjaževca.

Potraga Ninoslavom Jovanovićem i Monikom traje celu noć, a detaljno se pretraživalo jedno selo u okolini Orešca kod Knjaževca, jer se sumnjalo da se "Berberin" tu sakrio sa devojčicom.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je sinoć da je potraga za nestalom devojčicom apsolutni prioritet pripadnika MUP-a i da sve rade da Moniku vrate roditeljima, dodajući da su, uz 220 policajaca i pripadnika Žandarmerije, u potragu uključene i helikopterske jedinice i psi tragači, a da se koriste i termovizijske kamere.

Mala Monika je nestala u petak, policija je odmah krenula u potragu za njom, a u toku srede postalo je jasno da ju je, po svemu sudeći, oteo Ninoslav Jovanović, osuđivani pedofil koji svoje maloletne žrtve šiša makazama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.