JE*EM TI DETE, NE DAŠ MI PIĆE ZATO ŠTO SAM PEDOFIL! Malčanski berberin je jednom čoveku pretio, UMALO GA I TUKAO
Ninoslav Jovanović, Foto: MUP

STRAŠNO!

JE*EM TI DETE, NE DAŠ MI PIĆE ZATO ŠTO SAM PEDOFIL! Malčanski berberin je jednom čoveku pretio, UMALO GA I TUKAO

Ljudi se nadaju da specijalci znaju šta rade

Objavljeno:

Osim što je u svom rodnom kraju bio poznat po monstruoznim seksualnim zločinima Ninoslav Jovanović, osuđeni silovatelj, poznat pod nadimkom Malčanski berberin, neretko je dolazio u sukobe sa komšijama.

Dok svi sa nestrpljenjem očekuju krajnji ishod otmice male Monike Karimanović (12) iz Niša, za koji je osumnjičen Jovanović, reporter portala Srbija Danas obišao je njegovo rodno selo Malču kod Niša, gde je između ostalih razgovarao i sa žrtvama njegovog nasilničkog ponašanja.

Naši sagovornici su bili u direktnom sukobu sa Jovanovićem i njegovim bratom N. J. Do razmirice je došlo u aprilu ove godine zbog saobraćajnog prekršaja braće Jovanović, kada su se nepropisno uključili u saobraćaj i umalo izazvali sudar. Sagovornik, koji nas je zamolio da mu ne objavljujemo ime, zbog toga je morao naglo da ukoči da bi izbegao udarac i tada su ga braća verbalno napala.

Ugroženi mladić je pokušao da smiri situaciju, mislio je da će predstavljanje, pošto su se poznavali iz viđenja, ublažiti njihovo ponašanje, ali to je samo izazvalo kontraefekat. Braća su šutirala mladićev auto, pljuvali su ga i vređali.

Malčanski berberin, tačno se seća naš sagovornik, neprestano je uzvikivao:

- J*** ti mamu! J*** ti dete!

U tom trenutku je izašao komšija, rođak braće Jovanović, koji je povikao:

- Beži, vidiš da su bolesni!

Uznemireni mladić je nekako pobegao u kafanu svog oca gde ga je ovaj posavetovao da zove policiju i prijavi slučaj. No, za mladićem su u međuvremenu u porodičnu kafanu došla braća Jovanović sa još nekoliko prijatelja. Kada su upozoreni da ne mogu da sede za stolom koji su odabrali, zato što je rezervisan, Malčanski berberin je počeo da preti. Navodno je zvao i inspektora.

U jednom trenutku se obratio i vlasniku kafane, ocu gore pomenutog mladića, rečima:

- Šta je? Ne daš mi piće zato što sam pedofil?! Zapamtićeš ti mene!

Nakon toga su braća izašla iz kafane dok je Ninoslav pretio ocu i sinu. Nakon toga su slučaj odmah prijavili policiji. Za najnoviji Jovanovićev zločin kažu da nisu mnogo iznenađeni:

- To se očekivalo, ja sam znao, samo što ne znam što su ga pustili. On je izašao dan-dva prošle godine pred Božić, evo nije se pojavio nedelju dana. Moguće da je hapšenje sad, ne znam. Sad je z***no. I da ne povrede devojčicu ako je već nije povredio - kaže otac.

Njegov sin na to dodaje da "specijalci znaju šta rade".

(Espreso.co.rs / Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.