U PRIJATELJIMA IMAO SAMO MALOLETNICE! Malčanski berberin svoje žrtve prvo na prevaru izvlačio iz kuća PREKO FEJSA
Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Printscreen/Facebook, Ilustracija/Espreso.co.rs

monstrum

U PRIJATELJIMA IMAO SAMO MALOLETNICE! Malčanski berberin svoje žrtve prvo na prevaru izvlačio iz kuća PREKO FEJSA

Meštani Malče masovno su na kratko šišali svoje maloletne ćerke u pokušaju da ih tako zaštite od ovog manijaka

Objavljeno:

Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, večeras je ugašen Fejsbuk profil i za sada nije poznato da li to ima veze sa policijskom istragom i potragom za njim, da li je to uradio sam ili mu je profil ugašen zbog velikog broja prijava i uznemirujućeg sadržaja koji su mu slali uznemireni građani Srbije.

Ninoslav Jovanović je trenutno je najtraženiji višestruki povratnik u Srbiji zbog sumnje da ima veze sa slučajem nestanka Monike Karimanović (12). Devojčica je nestala 20. decembra u 7.28 ujutru na putu do škole na svega oko 500 metara od svoje kuće.

Zbog čega je tačno ugašen Fejsbuk profil ovog manijaka koji je nadimak dobio po svojoj izopačenoj maniji da svoje žrtve ošiša, a potom siluje, za sada nije jasno. Jovanović je inače poslednji put bio uhapšen prošle godine i to upravo zbog toga što je preko Fejsbuka slao jezive poruke raznim ženama. Jednoj frizerki je danima slao poruke u kojima se raspitivao koliko košta šišanje, ostavljao poruke poput "Super, samo šišajte", "Imam puno prijateljica koje bi sekle, a ne znaju" i slično. Jovanović je čak frizerki slao i slike devojčice, kako je naveo "svoje ćerke", koju bi, kako je rekao, doveo na šišanje kod nje. Jovanović inače nema dece.

Zahvaljujući brojnim tekstovima u "Blicu" o njegovim bizarnim porukama koje potencijalno najavljuju njegovo novo zlodelo po društvenim mrežama, frizerka je Jovanovića prepoznala i odmah ga je prijavila policiji. Nakon suđenja, Jovanović je osuđen na pet meseci zbog uznemiravanja, a iz zatvora je ponovo izašao u martu ove godine.

Da se Jovanović ni posle više od 20 godina iza rešetaka nije promenio jasno je govorio njegov Fejsbuk profil na kom je imao više od 2.000 prijatelja i koje su uglavnom sve bile maloletne devojčice. Da li je na ovaj način Jovanović posle zatvora tražio novu žrtvu nije jasno...

Cela Malča, ali i ostala mesta oko Niša godinama su živela u strahu jer im je komšija upravo ovaj višestruki povratnik koji je zbog silovanja jedne žene i prevara u zatvoru proveo 15 godina, a samo dva meseca od kada se našao na slobodi na prevaru je namamio dve maloletne devojčice, jednu je ošišao, pa silovao više puta, a drugu je oteo i ošišao, ali nije uspeo da je siluje. Nakon toga je ponovo uhapšen i osuđen na maksimalnih 15 godina, međutim posle 12 godina iza rešetaka ponovo je pušten na slobodu.

Meštani Malče masovno su na kratko šišali svoje maloletne ćerke u pokušaju da ih tako zaštite od ovog manijaka.

Posle samo par meseci na slobodi Jovanović je počeo da šalje pomenute poruke preko Fejsbuka i, zahvaljujući pisanju "Blica" i hrabroj frizerki, ponovo je uhapšen i osuđen... Međutim, kada se našao na slobodi očigledno je ponovo kovao jeziv plan.

Monika oteta na putu do škole

Monika Karimanović nestala je pre pet dana u naselju Brzi Brod. Devojčica je svega osam minuta ranije izašla iz porodične kuće i krenula istim putem kao i svakog dana sama ka školi. Veruje se da ju je na putu ka školi oteo Malčanski berberin, i za njima se od tada traga.

Potera za Malčanskim berberinom i potraga za Monikom ulaze u šesti dan, a sela oko Knjaževca češlja više od 200 policajaca i pripadnika Žandarmerije, helikopterske jedinice, angažovani su i pri tragači, a policija koristi i termo vizijske kamere.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.