BERBERIN JE UPRAVO BIO NA SVOM FEJSBUK PROFILU! Uradio je ovu stvar koja ga je SKROZ ODALA! (FOTO)
Foto: MUP/Google Earth

UPRAVO SADA

BERBERIN JE UPRAVO BIO NA SVOM FEJSBUK PROFILU! Uradio je ovu stvar koja ga je SKROZ ODALA! (FOTO)

U jednoj od obijenih kuća navodno je nađena i posteljina u kojoj je spavao Jovanović

Objavljeno:

Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin za kojim je u toku potraga zbog sumnje da je oteo devojčicu iz Niša Moniku Karimanović (12), upravo u ovom trenutku ugasio je Fejsbuk nalog, što dalje govori da je bio aktivan na ovoj društvenoj mreži.

foto: Printscreen/fejsbuk

Za sada je poznato da se Jovanović, osuđeni silovatelj, danima skrivao u selima u okolini Knjaževca, jer mu je to dobro poznat teren s obzirom na to da mu tu živi rođena tetka. Dobro poznavanje okoline omogućilo je Jovanoviću da se gotovo pet dana skriva neprimećen, a izbor lokacije za skrivanje ukazuje na to da je otmicu devojčice Monike Karimanović (12) dugo pripremao.

Jedinice policija i Žandarmerije opkolile su sela Orešac i Puškar kod Knjaževca tokom potrage za Ninoslavom Jovanovićem koji je osumnjičen za otmicu Monike Karimanović (12).

Jovanović, osuđeni silovatelj poznatiji kao Malčanski berberin, danima se skrivao sa detetom u selima u okolini Knjaževca. Policija je prethodno tokom pretrage u jednom selu pored Knjaževca pronašla obijene brave na kućama.

U jednoj od obijenih kuća navodno je nađena i posteljina u kojoj je spavao Jovanović, ostaci hrane, keksa, ali prema nezvaničnim informacijama i odsečena kosa za koju se sumnja da pripada nestaloj devojčici Moniki Karimanović (12). Kuća prema nezvaničnim informacijama pripada jednoj njegovoj rođaci.

Devojčica je nestala prošlog petka u 7.25 sati kada je krenula u školu u niškom naselju Brzi Brod. Nakon pet dana potrage Monika je viđena danas kod pruge Niš - Zaječar u mestu Podvis.

Nekoliko svedoka je prijavilo policiji da Jovanović navodno vuče devojčicu ka brdima iznad knjaževačkog sela Orešac.

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.