JANINA I ZORANOVA IZJAVA SE NE POKLAPAJU! Devojčica se seća majčine POSLEDNJE REČI!
Devojčica se seća majčine POSLEDNJE REČI!, Foto: Printscreen / Facebook

suđenje u toku

JANINA I ZORANOVA IZJAVA SE NE POKLAPAJU! Devojčica se seća majčine POSLEDNJE REČI!

Na samom početku suđenja pročitnan je transkript svedočenja male Jane Marjanović

Objavljeno: 12:19h

U Palati pravde u Beogradu danas se nastavlja suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči ubio suprugu pevačicu Jelenu Marjanović (33).

Na samom početku suđenja pročitnan je transkript svedočenja male Jane Marjanović.

Devojčica je ovog puta rekla da se ne seća kada je poslednj put videla majku, već samo da se seća da je otišla gore, a da su ona i tata ostali dole i da je samo "Odoh ja".

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Privatna arhiva

- Hodali smo zajedno. Vikao je njeno ime. Zvao je mamu. Nije se javljala. Nismo čuli ni videli. Rekla je i da su njenog tatu optužili neki ljudi koji lažu i neki novinari. Pitali su je otkud to zna. Rekla je samo znam.

Nakon toga Zoran je imao potresan komentar na sve to.

- Rekao je "Jana je sve to vreme bila kod Zorice, Jelenine majke. Kada zam izašao iz SUP-a otišao sam po nju i zatekao je golu u gaćama iza vrata kako se trese. Oni su dozvolili da ona čuje njihova nagađanja.

Sudinica je Zorana suočila sa nepoklapanjem njegove i Janine izjave. On je rekao da su krenuli njoj u susret kao što su to uvek radili, a ona da su krenuli na nasip tek kada su pošli da je traže.

Zoran je rekao da je to stvar njene dečje percepcije

Podsetimo, Jana Marjanović svojevremeno je smatrana krunskim dokazom u slučaju ubistva njene majke Jelene Marjanović. U javnosti se spekulisalo kako je upravo njeno svedočenje doprinelo tome da njen otac bude pušten iz pritvora.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.