NEĐELJKO JE MILOŠA UBIO IZ LIČNOG NEZADOVOLJSTVA: Ubica je pokušao da se žali, ali MU JEDNO NIKAKO NIJE USPELO
Neđeljko Đurović, Foto: Printscreen/facebook

slučaj koji je zapanjio Srbiju

NEĐELJKO JE MILOŠA UBIO IZ LIČNOG NEZADOVOLJSTVA: Ubica je pokušao da se žali, ali MU JEDNO NIKAKO NIJE USPELO

Đurović se nalazi u pritvoru od hapšenja

Objavljeno:

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je potvrdio optužnicu protiv Neđeljka Đurovića iz Požarevca kojom se tereti da je 27. januara ove godine rano ujutru na smrt izbo Miloša Mileusnića, ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, pa će mu uskoro početi suđenje.

Ovom odlukom od 12. decembra odbijena je žalba Đurovićeve odbrane i potvrđeno je rešenje Višeg suda u Beogradu kojim je u oktobru potvrđena optužnica protiv njega, rekla je za Tanjug portparolka Apelacionog suda u Beogradu Mirajana Piljić.

Đurović se nalazi u pritvoru od hapšenja.

foto: printscreen/facebook

Potvrđenom optužnicom Višeg javnog tužilaštva, on se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.

Njemu će u Višem sudu uskoro biti zakazan početak suđenja.

Đurović je zimus na saslušanju u tužilaštvu negirao ubistvo, tvrdio je da uopšte nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića u vreme ubistva, iako je, prema pisanju medija dan ranije, u policiji priznao ubistvo, koje je navodno izvršio iz "ličnog nezadovoljstva", iako ubijenog nikada pre nije video.

foto: Printscreen Facebook

Prema pisanju medija, Đurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Beogradu, gde su mu roditelji kupili stan.

U Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari 27. januara ujutru izboden je Miloš Mileusnić, student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.