NIKOLININI (17) DŽEPOVI BILI SU PUNI DROGE! Stevan iz Odžaka je uhapšen JER JOJ JE DAVAO DROGU, DEVOJKA JE UMRLA
Nikolina S., Foto: Printscreen Facebook

strašno

NIKOLININI (17) DŽEPOVI BILI SU PUNI DROGE! Stevan iz Odžaka je uhapšen JER JOJ JE DAVAO DROGU, DEVOJKA JE UMRLA

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati zbog postojanja osnovne sumnje da je počinio krivična dela uživanje opojnih droga, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet istih

Objavljeno:

Stevan R. (26) iz Odžaka uhapšen je zbog sumnje da je Nikolini S. (17) u noći između petka i subote dao veću količinu narkotika i buprenorfina, nakon čega je ona preminula.

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati zbog postojanja osnovne sumnje da je počinio krivična dela uživanje opojnih droga, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet istih. Uz krivičnu prijavu danas bi trebalo da bude priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Prema nezvaničnim informacijama, u džepu preminule devojke pronađena je i bočica "rivotrila", leka za smirenje, i jedna tableta buprenorfina, koji koriste zavisnici za odvikavanje od heroina. Nezvanično, tinejdžerka je noć provela u društvu osumnjičenog i smatra se da su kobne noći zajedno konzumirali narkotike. Uhapšeni je inače odranije poznat policiji, koja ga je privodila zbog različitih krivičnih dela. Uglavnom su to bile sitne krađe i prijave zbog posedovanja narkotika.

Beživotno telo tinejdžerke, sklupčano pored bicikla ispred porodičnog doma, komšije su pronašle u subotu oko 7.30. Odmah je pozvana policija i Hitna pomoć, koja je samo konstatovala smrt maloletnice.

Telo je poslato na obdukciju, a rezultati još uvek nisu poznati. Nikolina S. biće sahranjena danas na lokalnom groblju u Odžacima kod Sombora.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.