SVAKI SEKUND BEZ NJE MI JE SVE TEŽI I TEŽI, MOLIM BOGA  DA JE ŽIVA! Ispovest majke nestale Monike Karimanović (12)
Traži se Monika Karimanović, Foto: Printscreen Facebook

apel ZA POMOĆ

SVAKI SEKUND BEZ NJE MI JE SVE TEŽI I TEŽI, MOLIM BOGA DA JE ŽIVA! Ispovest majke nestale Monike Karimanović (12)

Za devojčicom s fotografije policija intenzivno traga i poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave na broj telefona 018/ 522-982

Objavljeno: 16:43h

Svaki sekund bez nje mi je sve teži i teži, nema ni traga ni glasa od moje Monike. Molim Boga samo da je živa, i da je ponovo zagrlim," ovim rečima kroz suze, započinje priču za Espreso.co.rs, Monikina mama Aleksandra.

Monika Karimanović (12), iz niškog predgrađa Suvi Do, nestala je pre četiri dana. Pri odlasku u Osnovnu školu "Dr Zoran Đinđić", obukla je crnu jaknu, i na sebi je imala ranac, kao i patike u roze boji.

Monika Karimanović
Monika Karimanović foto: Printscreen Facebook

Monikina majka sumnja da je njena ćerka oteta, pa moli sve koji su je videli da o tome odmah obaveste policiju.

U kontaktu smo sa policijom, sumnjam da je kindapovana. Nismo imali nikakve sumnje pre toga koji bi ukazivali na ovako nešto, jer da jesmo, svaki dan bih je pratila do škole, i nazad. Sada nema ni traga ni glasa od nje od petka. Ova otmica je isplanirana, čak ni kamere nisu ništa zabeležile. Kada sam bila u policiji, na snimku sam ugledala jedan automobil, međutim, nakon pretrage, shvatili smo da vlasnik automobila nema nikakve veze sa otmicom već tu svakodnevno parkira automobil," objašanjava Aleksandra.

Kako kaže, apeluje na sve građane da pomognu u istrazi, i ukoliko imaju bilo kakvu informaciju da obaveste policiju.

Apelujem na Srbiju da se poveća kontrola svuda, molim građane da se angažuju. Ne želim ničije dete da strada, pa ni svoje. Molim Vas, pomozite mi da pronađem ćerku," kroz suze priča Aleksandra.

Dodaje da su porodicu Karamanović zvali iz škole koju pohađa Monika, te da su ih posetili direktorka i nastavnici koji predaju Moniki. Dodaje, da su u kontaktu sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale Tijane Jurić.

Dolazila je direktorka ovde kod nas , kao i još neki nastavnici koji predaju Moniki. Svi smo zabrinuti. Direktorka mi je rekla sve najlepše za moju ćerku, kako je jedno fino i vaspitano dete, koje je posvećenno školi. Takođe, u kontaktu smo sa Igorom Jurićem koji je rekao da će doći da nas poseti", kaže Aleksandra.

Podsetimo, Monika je u petak krenula u školu i od tada joj se gubi svaki trag.

Kada je njena majka došla do škole, da vidi šta se dešava, saznala je šokantnu vest da se njeno dete tog dana uopšte nije pojavilo na časovima.

Nije bilo naznaka da se zaljubila ili da menja ponašanje, a nema ni rođake kod kojih bi mogla da odsedne - objasnila je ranije majka.

Monika je učenica 6. razreda osnovne škole "Zoran Đinđić". Ona je iz kuće izašla u 7.20 sati, a škola je od kuće udaljena oko kilometar.

Monika Karimanović
Monika Karimanović foto: Printscreen

Visoka je oko 170 centimetara, teška oko 62 kilograma, na sebi je imala crnu jaknu, crne pantalone, roze patike, ranac i šal.

Inače, pripadnici Žandarmerije niškog odreda, su u potrazi za devojčicom, ali za sada nema nikakvih tragova koji bi nagovestili gde se ona sada nalazi.

Za devojčicom sa fotografije, policija intenzivno traga i poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave na broj telefona 018/ 522-982.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.