DRAGAN JE UBIJEN ZBOG 60.000! Isplivao razlog ubistva u menjačnici, a ubica je pored novca PONEO I OVO!
Foto: Dragan Kadić

zločin

DRAGAN JE UBIJEN ZBOG 60.000! Isplivao razlog ubistva u menjačnici, a ubica je pored novca PONEO I OVO!

Policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju ubice

Objavljeno:

Dragan Pantelić (55), vlasnik menjačnice u Zemunu, surovo je ubijen preksinoć dok je zatvarao svoj lokal, a ubica je iz menjačnice ukrao novac i njegovu jaknu i pobegao u nepoznatom pravcu.

Ubistvo se dogodilo u kozmetičkom salonu u Ulici 22. oktobra u beogradskom naselju Zemun. Prema rečima našeg izvora upoznatog sa slučajem, ubistvo se dogodilo najverovatnije oko 20 sati, kada je Pantelić zatvarao svoju menjačnicu, i kroz kozmetički i frizerski salon, s kojim je njegov lokal povezan u unutrašnjosti, krenuo napolje.

- Napadač je u tom trenutku ušao u kozmetički salon i zapucao više puta na Dragana. Vlasnik menjačnice pao je na zemlju, a ubica je nakon toga ušao u menjačnicu i iz nje uzeo novac različitih valuta, a ukupna vrednost je oko 60.000 evra. Napadač je potom uzeo i Draganovu crvenu jaknu koju je on nosio, da bi potom pobegao - kaže naš izvor.

Telo Pantelića pronađeno je oko 22.20 sati, nakon čega je na lice mesta izašla ekipa Hitne pomoći, koja je mogla samo da konstatuje smrt. Policija je blokirala ulicu, a na teren su izašli i forenzičari. I dan nakon brutalnog ubistva policija je bila na terenu i prikupljala tragove koji će pomoći u rasvetljavanju ovog zločina. U salonu, u kojem je u jutarnjim satima bio tim forenzičara, juče se mogla videti velika lokva krvi na mestu gde je muškarac ubijen. Uviđaj se obavljao pod budnim okom komšija, koji su u neverici komentarisali sinoćnu pucnjavu. Jedan od njih ispričao je za "Blic" da je Dragana video poslednji put juče po podne.

- Došao sam do menjačnice da platim račun oko 17.30, tada sam video Dragana. On je tu radio po ceo dan, svaki dan, od jutra do mraka - kaže i dalje šokirani komšija.

Policija je i juče bila na terenu i prikupljala nove dokaze koji mogu dovesti do hapšenja ubice

Komšije dodaju da je Pantelić bio ljubazan, porodični čovek.

- Bio je vlasnik menjačnice i on je u njoj radio od jutra do mraka. Ovaj lokal ima oko desetak godina. Ima ženu, troje maloletne dece, dva sina i ćerku - priča komšija u Zemunu.

Napadač je čekao vlasnika menjačnice da uđe u salon i onda mu pucao u leđa nakon čega je iz kase uzeo sav novac i pobegao

U blizini mesta zločina nalazi se nekoliko nadzornih kamera, koje bi mogle da otkriju okolnosti zločina, kao i pravac i eventualni identitet ubice.

Stanarka zgrade u kojoj se nalaze pomenuti lokali rekla je da kobne večeri nije čula pucnje. Ona je dodala da su snimci preuzeti i sa kamera njihove zgrade. Takođe, kamerama je pokrivena i Pantelićeva menjačnica.

Tokom istrage trebalo bi da bude utvrđeno da li je koristoljublje motiv pucnjave i ubistva.

Policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju ubice.

Reklamirao menjačnicu

Dragan Pantelić sa svojom porodicom živeo je u kući u naselju Voždovac. Ekipa "Blica" obišla je juče dom Pantelića. Vrata nam je otvorila žena koja je rekla da ne žele da daju nikakve izjave.

Draganov Fejsbuk profil pun je fotografija njega u zagrljaju sa njegovo troje dece, a ranije je na ovoj društvenoj mreži reklamirao svoju menjačnicu.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.