OVO JE BIZNISMEN KOJI JE SINOĆ LIKVIDIRAN U ZEMUNU! Lokva krvi bila je NA PODU SALONA (FOTO)
Ubijen Dragan Pantelić, Foto: Pritnscreen

horor!

OVO JE BIZNISMEN KOJI JE SINOĆ LIKVIDIRAN U ZEMUNU! Lokva krvi bila je NA PODU SALONA (FOTO)

Jedan od njih ispričao je da je Dragana video poslednji put juče popodne

Objavljeno:

Dan nakon brutalnog ubistva Dragana Pantelića (55) u njegovoj menjačnici u Zemunu, policija je i dalje na terenu i prikuplja tragove koji će pomoći u rasvetljavanju ovog zločina.

Tim forenzičara i jutro posle pucavanja nalazi se u frizerskom salonu. Naime, na podu se vidi vidi lokva krvi na mestu gde je nesrećni muškarac ubijen. Uviđaj se obavlja pod budnim okom komšija, koji u neverici komentarišu sinoćnu pucnjavu.

Jedan od njih ispričao je da je Dragana video poslednji put juče popodne.

- Došao sam do menjačnice da platim račun oko 17.30, tada sam video Dragana. On je tu radio po ceo dan, svaki dan, od jutra do mraka - kaže i dalje šokirani komšija.

foto: Pritnscreen/google maps

Pucnjava koja je šokirala komšije odigrala se oko 22 sata, nakon što je Pantelić zatvorio svoju menjačnicu i ušao u susedni frizerski salon. Po svemu sudeći, ubica ga je duže vreme posmatrao i iz prikrajka čekao idealan trenutak kada će zapucati.

Ušao je u salon i ispalio nekoliko hitaca u Pantelića s leđa. Ranjeni muškarac je odmah pao na zemlju i ubrzo nakon toga je izdahnuo.

Šta je motiv ovog ubistva otkriće istraga, ali jedan od pravaca istrage ispituje mogućnost da se iza svega krije koristoljublje.

Pantelić je inače, kako se saznaje, iza sebe ostavio četvoro maloletne dece, a menjačnicu je držao nekoliko godina.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.