ŽENA POKUŠALA DA OTME DEVOJČICU (8) ISPRED ŠKOLE U BEOGRADU: Zgrabila je za ruku i vukla
Policija traga za nepoznatom ženom koja se sumnjiči da je pokušala da otme maloletnu devojčicu Z. P. (8), Foto: Sonja Spasić

uhvaćena

ŽENA POKUŠALA DA OTME DEVOJČICU (8) ISPRED ŠKOLE U BEOGRADU: Zgrabila je za ruku i vukla

Žena je devojčicu koja ide u drugi razred i njenu dve godine stariju sestru pratila od obližnje autobuske stanice sve do škole

Objavljeno:

Policija traga za nepoznatom ženom koja se sumnjiči da je pokušala da otme maloletnu devojčicu Z. P. (8) na ulazu u dvorište Osnovne škole "Arčibald Rajs" na Paliluli u Beogradu. Srećom, vrisak devojčica je čula spremačica, koja je istrčala na ulicu, nakon čega je otmičarka pobegla.

Incident se dogodio 12. decembra. Žena je devojčicu koja ide u drugi razred i njenu dve godine stariju sestru pratila od obližnje autobuske stanice sve do škole. Kada je videla da će ući u dvorište ove obrazovne institucije, zgrabila je mlađu devojčicu za ruku i počela da je odvlači.

Prestrašena devojčica, ali i njena sestra, koja je sve to gledala, počele su da vrište. Njihove vapaje je čula spremačica ove škole, koja se, srećom, zatekla u dvorištu. Iste sekunde je istrčala na ulicu da vidi šta se dešava.

- Devojčica je pokušavala da se odupre, ali bezuspešno. Ta devojka ju je vukla. Tetkica je počela da viče na nju: "Ej, šta to radiš? Pusti to dete odmah!", nakon čega je ta žena pustila ruku devojčice i odmah počela da beži. Tetkica je uvela decu u školu i obavestila zaposlene u školi o ovom događaju, koji su alarmirali policiju i prijavili slučaj - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Na sreću, devojčice nisu povređene u ovom napadu, ali je veliki broj roditelja mališana koji pohađaju ovu školu uplašen za svoju decu.

Kada smo pozvali Osnovnu školu "Arčibald Rajs" da bismo se raspitali o ovom slučaju, za Telegraf.rs rekli su da direktorka nije tu. Dva puta za tri sata ponovili su nam da će naša pitanja proslediti direktorki škole, ali nas direktorka nije pozvala.

- Preneću direktorki da ste zvali. Javiće vam se. Prijatno - bio je odgovor sekretara škole.

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.