OSUĐENA KRISTINA KOJA JE PODVODILA MALOLETNICU: Dala joj 50 evra i terala je da radi UŽASNE STVARI, KAZNA JE SMEŠNA
Kristina Miljković koja je podvodila maloletnicu, Foto: Facebook

priznala krivicu

OSUĐENA KRISTINA KOJA JE PODVODILA MALOLETNICU: Dala joj 50 evra i terala je da radi UŽASNE STVARI, KAZNA JE SMEŠNA

Kristina je, prema nezvaničnim informacijama, devojčicu upoznala početkom prošle godine preko svog mlađeg brata, koji se sa njom dopisivao na "Fejsbuku"

Objavljeno:

Viši sud u Nišu osudio je na dve godine zatvora Kristinu Miljković (34) iz Prokuplja, zbog podvođenja četrnaestogodišnje devojčice iz okoline Ražnja.

Predusa je doneta na osnovu sporazuma o priznanju krivice kji je Miljkovićeva sklopila sa nadležnim Višim tužilaštvom.

Ona je uhapšena 18. oktobra prošle godine, kada je protiv nje podneta krivična prijava zbog trgovine ljudima. Međutim, tužilaštvo je ubrzo preinačilo optužbu u posredovanje u prostituciji, jer je utvrđeno da devojčica nije silom naterana na to.

foto: Facebook

Kao otežavajuća okolnost, prilikom odmeravanja kazne, uzeta je činjenica da je delo izvršila iz koristoljublja, dok je kao olakšavajuća okolnost uzeto njeno priznanje i to što ranije nije osuđivana.

Kristina je, prema nezvaničnim informacijama, devojčicu upoznala početkom prošle godine preko svog mlađeg brata, koji se sa njom dopisivao na "Fejsbuku".

Navodno, maloletnica se žalila da je u teškoj materijalnoj sitaciji i da bi pristala na sve kako bi nešto zaradila.

Kristina joj je ugovorila sastanak sa jednim starijim muškarcem za 50 evra, a ponudila joj je i dodatnih 25.000 dinara ako pristane da se sve snimi telefonom.

Međutim, sve troje su otišli do šume gde su ga i devojčica i Kristina oralno zadovoljavale, za šta im je platio 12.000 dinara.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.