OVO SU DILERI KOJI TRUJU NAŠU DECU U LAZAREVCU: Sveti Sava objavio sve o njima, DOBRO ZAPAMTITE OVE NJUŠKE
Spisak devetorice muškaraca koji su naznačeni kao narkodileri, Foto: Udruženje Sveti Sava

OD A DO Š

OVO SU DILERI KOJI TRUJU NAŠU DECU U LAZAREVCU: Sveti Sava objavio sve o njima, DOBRO ZAPAMTITE OVE NJUŠKE

Aktivisti neformalnog udruženja dugi niz godina sprovode svoju akciju tako što oblepe čitav grad plakatama sa likovima označenih kao lokalni narko-dileri

Objavljeno:

Udruženje građana "Sveti Sava" iz Lazarevca godinama se bore protiv narkomanije i narko dilera u toj opštini. Oni ističu da droge u tom gradu ima na svakom koraku i da se tome treba stati na put.

Naime, aktivisti ovog neformalnog udruženja, dugi niz godina sprovode svoju akciju tako što oblepe čitav grad plakatama sa likovima označenih kao lokalni narkodileri ili dele brošure sa njihovim imenima, na kisocima i javnim mestima.

Oni smatraju da svaki građanin može da nabroji bar po desetak dilera, a oni su sada objavili spisak sa devetoricom muškaraca i njihovim podacima, za koje smatraju da prodaju psihoaktivne supstanice u tom gradu.

Ovo udruženje se znatno proširilo, pa su svoje delovanje proširili na teritoriji cele Srbije, sada imaju ogranke u čak pedesetak gradova žirom zemlje.

foto: Udruženje Sveti Sava

- Udruženje građana Sveti Sava je izbacilo novi spisak sa 9 imena dilera koji truju našu decu. Motiv novog spiska je nezaiteresovanost opštinskih vlasti i policije da reše problem narkomanije i prodaje droge u našem gradu. Za period od preko 7 godina koliko postojimo učinili smo izuzetno mnogo. Svako ko je pratio naš rad zna koliko je naše delovanje uticalo na smanjenje droge i ološa koji je prodaje u našem gradu. Naše Udruženje se samo finansira i nismo imali nikakvu pomoć od osnivanja do dana današnjeg. Osim izbegvanja bilo kakvog finansiranja sve vreme smo gaženi i na sve načine su se određene strukture borile protiv nas i pokušavale da nas ugase. Udruženje je opstalo i poručujemo im da će opstati. Ovim putem još poručujemo da se niko neće izvući i da ćemo se boriti za našu decu i naš grad. Kako radili tako nam Bog pomogao! Živela Srbija! - stoji u saopštenju.

foto: Udruženje Sveti Sava

Svetosavci su zadobili veliko poverenje javnosti, pa im građani samoinicijativno često šalju snimke i slike gde se obavlja nedozvoljena trgovina, među njima su najčešće zabrinuti roditelji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.