IZBO DEČAKA U STOMAK ISPRED KLINIČKOG CENTRA! Kada je došao u policiju dao je izjavu od koje su se svi šokirali!
Foto: Dragan Kadić

auu

IZBO DEČAKA U STOMAK ISPRED KLINIČKOG CENTRA! Kada je došao u policiju dao je izjavu od koje su se svi šokirali!

Napadaču proradila savest

Objavljeno:

Muškarac M. Z. (23) iz Niša predao se policiji kada je u novinama pročitao da ga traže zbog toga što je maloletnog prosjaka B. S. (15) ubo nožem! Prosjak iz Prćilovice kod Aleksinca je zbog uboda u stomak hitno operisan na Dečjoj hirurškoj i ortopedskoj klinici u Nišu i uspešno se oporavlja.

Mladić se tereti za ubistvo u pokušaju jer 15. decembra oko osam ujutru ispred pekare „Branković“ u Bulevaru Zorana Đinđića kod Kliničkog centra Niš nasrnuo na dečaka jer je dobacivao njegovoj devojci! Dečak je tražio novac od osumnjičenog, ali ga je on odgurnuo. Posle toga je nasrnuo na njegovu devojku. Počeo je da je vuče za garderobu i da je vređa i psuje. - Alo.rs

- Osumnjičeni tvrdi da nije svestan trenutka kada se dogodila tragedija. Zna da je mališan nasrtao, ali se navodno ne seća da ga je odgurnuo i ubo nožem! Seća se da je kupio pljeskavicu u ćevabdžnici, ali dodaje da je bio pripit. Incidenta je postao svestan tek kada je video informaciju u novinama, pa je otišao u Policijsku upravu i prijavio se - kaže izvor blizak istrazi. Policija utvrđuje okolnosti pod kojima se incident dogodio. Po isteku pritvora od 48 sati osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, biti priveden nadležnom tužiocu. Zahvaljujući brzoj intervenciji Hitne pomoći i lekara na klinici, dečak nijednog trenutka nije bio u životnoj opansosti.

- U nastavku istrage sledi razgovor sa roditeljima. Oni treba da objasne kako se mališan iz Prćilovice našao na niškim ulicama, kod koga je boravio i zašto je prosjačio - navodi naš izvor.

Podsetimo, mladić M. Z. i devojka kupili su pljeskavicu u ćevabdžinici kada im je maloletni prosjak prišao i tražio novac.

- Kada ga je mladić odgurnuo, dečak se okomio na devojku. Počeo je da je vuče za odeću i šutira. Mladić ga je ponovo odgurnuo, ali je on počeo da mlati štapom i da ih psuje. Videli smo samo kada ga je mladić gurnuo prema trafici, ali nismo uočili da ima nož u rukama. Tek kada je prosjak pokazao ranu ispod odeće, videlo se da je uboden - naveli su očevici.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.