DALI SU 40.000 EVRA DA ME UBIJU! Dragoje je označen kao ubica JELENE MARJANOVIĆ, odlučio je DA PROGOVORI
Jelena Marjanović, Foto: Printscreen / Facebook

NOVI DETALJI

DALI SU 40.000 EVRA DA ME UBIJU! Dragoje je označen kao ubica JELENE MARJANOVIĆ, odlučio je DA PROGOVORI

Milinković kaže da je, nakon hapšenja prema poternici za prevaru iz 2015, bio spreman za svaku istragu u vezi sa slučajem Marjanović

Objavljeno:

Dragoje Milinković, čovek koji je u pismu koje je stiglo u Viši sud označen kao ubica Jelene Marjanović, iz valjevskog zatvora otkriva sve detalje u vezi sa ovim slučajem.

Milinković je trenutno na izdržavanju jednogodišnje kazne zatvora zbog prevare, za koju tvrdi da mu je namestila bivša supruga, ali je u žižu javnosti dospeo pre mesec dana, kad je celu Srbiju šokiralo anonimno pismo koje je stiglo u sud, a u kome je Milinković označen kao ubica, koji je zločin navodno počinio prema nalogu Zoranove majke Zorice Marjanović, piše Srpski telegraf.

- Prvi put od hapšenja mogu da ispričam šta se dogodilo. Ja nikad nisam kročio u Borču do prošle godine. Sve ovo mi je smestila bivša supruga koja želi da se dokopa milionskog iznosa na mom računu i 90 odsto sam siguran da je ona napisala to pismo. Zorana ne poznajem, njegovu majku takođe. Jelenu nisam poznavao - kaže Dragoje.

Otkriva da mu je pismo upropastilo život.

- Meni nije jasno odakle sudiji pravo da anonimno pismo tako slobodno i bez ikakve kontrole i cenzure da novinarima, tužiocima, advokatima i pokaže celoj Srbiji. To mi je napravilo pakao od života. Meni je nacrtana meta na čelu. Zar je moguće da iz suda tako slobodno mogu da izađu informacije o mom navodnom zločinu, bez ikakve provere, a u anonimnom pismu je moglo da piše bilo šta - pita se Milinković.

Tvrdi da je dobio informacije da mu rade o glavi zbog čega moli svog cimera da mu stalno čuva leđa.

- Plaćeno je 40.000 evra za moje ubistvo u zatvoru. Zbog toga sam na oprezu. Juče sam o tome obavešten. Taj novac je preko ljudi iz podzemlja dobio jedan bivši policajac, izuzetno moćan. Koliko mi je poznato poznavao je Jelenu Marjanović. Sada je svima jasno koliko mi je to pismo upropastilo život - jada se Dragoje.

Milinković kaže da je, nakon hapšenja prema poternici za prevaru iz 2015, bio spreman za svaku istragu u vezi sa slučajem Marjanović.

- Uzeli su mi DNK uzorak. Uporediće ga sa onim što su ga našli na Jeleninom lešu. Uporediće ga i sa tragovima ispod njenih noktiju i sa nekim tragom krvi. Hteo sam i na poligraf - kaže Milinković.

Dragoje kaže da zna da će uslediti napad na njega i da je to samo pitanje dana.

- Ovo je moj način odbrane. Želim da svi znaju ko je dobio pare i šta treba da mi se desi. Moj život je osiguran u jednoj švajcarskoj osiguravajućoj kući i novac će pripasti mom detetu koje živi sa mojom bivšom ženom. Znači, postoji i motiv, a ako tome dodamo više miliona na računu, jasno je da neko želi da posle moje smrtti taj novac podeli. Uz to bih dodao kuću od 900.000 evra u Vrnjačkoj Banji, stanove u Beogradu... Pismo i Jelena Marjanović su samo sredstvo za to - otkriva Dragoje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.