DAKU JE POKUŠAO DA UBIJE PROFESIONALNI EGZEKUTOR! Od tajnih službi je dobio nalog DA SVE POČISTI
Miroslav Bjegović, Foto: Printscreen/jutjub

analiza

DAKU JE POKUŠAO DA UBIJE PROFESIONALNI EGZEKUTOR! Od tajnih službi je dobio nalog DA SVE POČISTI

Miodrag Davidović Daka, biznismen iz Nikšića ranjen je preksinoć u beogradskom hotelu "Kraun Plaza"

Objavljeno:

Dekan Fakulteta za bezbednost Educons Miroslav Bjegović komentarisao je pokušaj ubistva crnogorskog biznismena Miodraga Dake Davidovića u "Kraun plazi" u Beogradu sumnjom da se radi o profesionalnom egzekutoru.

- S obzirom na to da je pri pokušaju ubistva Davidovića korišćen snajper možemo zaključiti da se radi o naručenom i profesionalnom ubici, pa čak i pripadniku tajne službe koji je dobio nalog da se ovo lice počisti, kako se to žargonski kaže - kazao je Bjegović, a prenosi Republika.

- Postoji mogućnost da Davidović zbog poslova kojima se bavi ima bliske veze sa ruskom obaveštajnog službom za njihove interesne potrebe u Crnoj Gori, što je protivno interesima crnogorske državne bezbednosti - dodao je Bjegović.

Podsećamo, Miodrag Davidović Daka, biznismen iz Nikšića koji je preksinoć ranjen u beogradskom hotelu "Kraun plaza", u operativnim izveštajima zapadnih obaveštajaca označen je kao "eksponent ruskih službi na Balkanu, a pre svega u Crnoj Gori i Srbiji".

Za sada je istraga o ranjavanju, osim u pravcu da je ranjen upravo zbog pomenute stvari, usmerena i ka još neproverenim informacijama da se možda radi o neraščišćenim računima u trgovini oružjem.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.