POTRESEN I UPLAKAN, NIKOLIN OTAC DOŠAO PO TELO SINA I ZAPALIO SVEĆU: Iz ruke ne ispušta sliku svog jedinca!
Nikola Kosanić (22) iz Malog Popovića kod Sopota, Foto: Printscreen/Facebook/Printscreen/POLÍCIA SR - BRATISLAVSKÝ KRAJ

velika tuga

POTRESEN I UPLAKAN, NIKOLIN OTAC DOŠAO PO TELO SINA I ZAPALIO SVEĆU: Iz ruke ne ispušta sliku svog jedinca!


On se vratio u Slovačku pre nekoliko dana sa svojim rođakom Draganom, gde je već neko vreme radio moleraj, a njegov rođak keramiku

Objavljeno: 21:25h

Siniša Kosanić otac Nikole Kosanića (22) koji je ubijen 8. decembra u Bratislavi stigao je u slovačku prestonicu kako bi preuzeo telo sina.

On je vidno potresen i uplakan obišao i mesto na kom je njegovo dete nasmrt pretučeno i zapalio sveću, milujući fotografiju jedinca. Podsetimo, Nikola Kosanić (22) iz okoline Sopota ubijen je u nedelju rano ujutru u Bratislavi, kada ga je grupa momaka, koji su najverovatnije takođe Srbi, pretukla do smrti posle svađe u redu za picu u jednom kiosku u centru grada. On se vratio u Slovačku pre nekoliko dana sa svojim rođakom Draganom, gde je već neko vreme radio moleraj, a njegov rođak keramiku. U Srbiji je poslednji put bio u oktobru, na Svetog Luku, na veridbi svoje najmlađe sestre Bojane, pričaju komšije ubijenog mladića. - Nikola je bio najmlađe dete u porodici, a osim Bojane imao je još dve starije sestre, koje su udate i žive u obližnjim selima. Nikola je srednju školu završio u Sopotu i posle toga jedno vreme živeo i radio u Beogradu, nakon čega je počeo da putuje. Uvek bi se javio kada bi se sreli, nikakve probleme nije pravio, bio je pošten i kulturan mladić - rekle su komšije.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.