NIKOLI JE U TUČI U KOJOJ JE UBIJEN PUKAO VRATNI PRŠLJEN! Njegova smrt je bila stravična!
Nikola Kosanić preminuo je posle uče, Foto: Printscreen/Facebook/Printscreen/POLÍCIA SR - BRATISLAVSKÝ KRAJ

tragedija

NIKOLI JE U TUČI U KOJOJ JE UBIJEN PUKAO VRATNI PRŠLJEN! Njegova smrt je bila stravična!

Istražni organi zatražili su pomoć u identifikaciji svedoka ovog brutalnog napada, koji su zabeležile i nadzorne kamere

Objavljeno:

U brutalnoj tuči koja se dogodila u nedelju ujutru oko pet sati ispred zgrade Glavne pošte u centru Bratislave, ubijen je Nikola Kosanić (22) iz sela Popović kod Sopota.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić iz Srbije je bio sa drugom u piceriji, a kada su izašli napolje, pod još nerazjašnjenim okolnostima došlo je do tuče u kojoj je Kosanić nastradao.

Kako ističu slovački mediji, policija je u nedelju ujutru primila poziv da čovek bez svesti leži na ulici ispred Glavne pošte. Ekipa Hitne pomoći mogla je na licu mesta samo da konstatuje smrt mladića. Nadzorne kamere zabeležile su incident, a jedan deo u utorak je objavljen u medijima.

Istražni organi zatražili su pomoć u identifikaciji svedoka ovog brutalnog napada, koji su zabeležile i nadzorne kamere. Kako je saopštila portparolka tamošnje policije, reč je o četvorici stranih državljana koji govore srpskim jezikom, starosti od 20 do 35 godina.

Sam napad nije emitovan, ali su svi detalji Kosanićeve smrti poznati. Snimak, koji je emitovan, prekida se u trenutku kada ovoj grupi mladića, u kojoj je i Kosanić, prilazi osoba osumnjičena za napad.

Prema rezultatima obdukcije, koja je u utorak urađena, Kosanić je preminuo od udarca u glavu, pošto mu je pukao vratni pršljen. Istražuje se da li je ova povreda nastala prilikom pada i udarca glave o beton. Slovačka policija je u kontaktu sa našim državnim organima, a Ambasada Srbije je obaveštena i uključena u ovaj slučaj. Za sada nije poznato kada će telo nesrećnog mladića biti dopremljeno u Srbiju, kako bi se obavila sahrana.

Od Nikoline bake i dalje kriju tragediju

Nikolini roditelji nisu bili raspoloženi za razgovor sa medijima, a od bake nesrećnog mladića ukućani su još krili da je ostala bez unuka.

- Ne mogu da verujem da se ovo desilo, svi smo u šoku. Bio je predobar momak, jedan od najboljih u našem mestu. Moj sin je njegova generacija, odmalena su se družili, a kad je čuo da je Nikola nastradao, jedva smo ga smirili. Nikola je pre desetak dana otišao u Bratislavu da radi na građevini - priča meštanin Popovića.

Meštani kažu da su Nikolini roditelji vredni i radni ljudi koji su se borili da svoju decu izvedu na pravi put.

- Nikola je završio srednju školu i posle toga išao da radi u inostranstvo kako bi pošteno zaradio novac. A sada će ga vratiti u kovčegu. Bio je momak za primer, uvek spreman za šalu i zabavu. Nije bio kavgadžija, sigurni smo da on nije izazvao tuču i da je nevin nastradao - šokirano pričaju žitelji ovog dela Sopota.

Drugo ubistvo na istom mestu

Slovački mediji prenose da je ubistvo Kosanića podsetilo na stradanje još jednog stranca u Bratislavi, jer je pre godinu i po na istom mestu i pod sličnim okolnostima usmrćen i jedan Filipinac. Oba slučaja imaju sličan scenario, dogodila su se u centru prestonice i u oba slučaja poginuli su stranci, prenose slovački mediji.

Gradonačelnik Bratislave: Neizmerno mi je žao

Povodom ovog slučaja oglasio se i gradonačelnik Bratislave Matuš Valo, rekavši da mu je žao zbog svega što je još jedan mladi život izgubljen.

- Još jedna mrtva osoba nakon fizičkog napada pronađena je u centru grada. Neizmerno mi je žao zbog nepotrebne smrti mlade osobe i tuge njegovih voljenih. Teško pronalazim reči koje bi mogle opisati agresiju i brutalnost koja je prisutno u našem društvu i, na žalost, u našem gradu - naveo je on.

Gradonačelnik Bratislave je dodao i da vlasti preduzimaju sve mere, povećavaju broj policijskih patrola kako bi se ovakvi slučajevi sprečili.

- Sve je uzalud kada imamo ljude koji ne mogu da kontrolištu svoje ponašanje i koju su u stanju da napadnu čoveka i tako brutalno ga ubiju - kazao je Valo.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.