NIKOLA JE OTIŠAO DA ZARADI KOJI DINAR VIŠE! Sad ga vraćaju u sanduku, skuplja se novac ZA TRANSPORT TELA
Nikola Kosanić, Foto: Facebook

tuga

NIKOLA JE OTIŠAO DA ZARADI KOJI DINAR VIŠE! Sad ga vraćaju u sanduku, skuplja se novac ZA TRANSPORT TELA

Brutalno pretučen i ostavljen da leži bez svesti na ulici

Objavljeno:

Slovačka policija traga za grupom Srba koja se sumnjiči da je umešana u smrt Nikole Kosanića (22), koji je u nedelju pronađen mrtav u centru Bratislave. Nesrećni mladić je iz Malog Popovića kod Sopota, a kobne večeri je brutalno pretučen i ostavljen da leži bez svesti na ulici.

Prema prvim informacija, pretpostavlja se da Nikola napadače nije poznavao odranije. Ubrzo nakon ubistva, policija u Bratislavi je objavila snimak sa nadzornih kamera, na kojem se vidi nekoliko muškaraca, starosti od 20 do 35 godina, koji se sumnjiče za napad.

Porodica nastradalog Srbina u mestu Mali Popović juče nije bila u stanju da daje izjave. Ipak, komšije kažu da je Nikola bio vredan mladić koji je u Slovač ku otišao kako bi zaradio "koji dinar više".

- Svi smo šokirani! On je jako dobar dečko, nikad nije pravio probleme! Povremeno je radio u Slovačkoj kao fizikalac na građevini da zaradi za bolji život. Nikola ima tri sestre, cela porodica mu je za primer, sigurna sam da on nije inicirao sukob - kaže komšinica.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa bliskog porodici nastradalog Nikole, zasad nije poznato kada će mladić biti sahranjen u svom rodnom mestu.

- Trenutno porodica sređuje papire i skuplja novac za dopremanje tela iz Slovačke u Srbiju, što je poprilično skupo - kaže poznanica Kosanićevih.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.