MIODRAG KOJI JE U CENTRU BEOGRADA UPUCAN IZ SNAJPERA SE BAVIO SVIME I SVAČIM: Ipak, 1 stvar je svima zapala za OKO!
Miodrag Daka Davidović (62), Foto: YOUTUBE/TV KOPERNIKUS / SCREENSHOT

meta

MIODRAG KOJI JE U CENTRU BEOGRADA UPUCAN IZ SNAJPERA SE BAVIO SVIME I SVAČIM: Ipak, 1 stvar je svima zapala za OKO!

Na Novom Beogradu pronađen je zapaljen automobil marke "reno" u kom se nalazio snajper za koji se veruje da ga je napadač koristio pri ranjavanju Davidovića

Objavljeno:

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović (62) ranjen je večeras iz snajpera dok je ispred hotela "Kraun plaza" u Beogradu bio sa vladikom Joanikijem.

Napadač je ranio Davidovića u ruku. Kako javlja Pink, ranjeni nikšićki biznismen je privatnim vozilom prevezen u privatnu zdravstvenu ustanovu i, prema prvim informacijama, nije životno ugrožen.

Na Novom Beogradu pronađen je zapaljen automobil marke "reno" u kom se nalazio snajper za koji se veruje da ga je napadač koristio pri ranjavanju Davidovića.

Prema pisanju crnogorskih medija, Miodrag Daka Davidović prethodnih godina bio je zainteresovan za bavljenje politikom što je mnogima bilo veoma interesantno. Pre dve godine prodao je benzinsku pumpu u Nikšiću i planirao da se povuče iz što više poslova koja je započeo u Crnoj Gori.

Pored benzinske pumpe, Davidović se bavio i proizvodnjom alkoholnih pića, kao i građevinskim poslovima.

U vlasništvu Davidovićeve kompanije "Neksan" bio je i budvanski hotel “Admiral” kojeg je u zapuštenom stanju pre dve godine kupila od ruske Metropol grupe.

Kako piše Investitor.me, iako slovi za opozicionara, Davidović se više puta nalazio "pri ruci" crnogorskim vlastima tako što je "uletao" u upravljanje nikšićkom železarom, posrnulim gigantom u kojem je i sam nekada radio. Davidović se svojevremeno interesovao i za preuzimanje Duvanskog kombinata u Podgorici, ali do toga nije došlo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.