NAVODNOM KUPCU MEGATRENDA UMESTO FAKULTETA 3 MESECA ZATVORA: Đorđević dobio svoju kaznu
Dejan Đorđević, Foto: Printscreen/Youtube/Nesto Novo

PALO PRIZNANJE

NAVODNOM KUPCU MEGATRENDA UMESTO FAKULTETA 3 MESECA ZATVORA: Đorđević dobio svoju kaznu

Presuda je postala pravosnažna i svi su se odrekli prava na žalbu

Objavljeno:

Navodni kupac Univerziteta Megatrend Dejan Djordjević koji je uhapšen zbog lažnog prijavljivanja, zaključio je sporazum o priznanju tog krivičnog dela i izrečena mu je uslovna kazna od tri meseca zatvora sa rokom provere od godinu dana, javili su večeras beogradski mediji.

Po navodima Blica, sporazum o priznanju krivičnog dela Djordjević je postigao sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom a potom ga je prihvatio Treći osnovni sud u Beogradu.

Presuda je postala pravosnažna i svi su se odrekli prava na žalbu, preneo je Blic pozivajući se na navode tužilaštva.

Policija je ranije uhapsila Djordjevića zbog sumnje da je lažno prijavio da su ga napale nepoznate osobe i da je nad njim izvršeno razbojništvo, a ispostavilo se da su u pitanju su vlasnici stana kojima je dugovao novac za kiriju, i koji su mu najavili dolazak.

Mediji su početkom decembra preneli da je ta Univerzitet Megatrend u vlasništvu Miće Jovanovića prodat za 56,1 milion evra nemačkom konzorcijumu fondova koji predstavlja Djordjević.

Nekoliko dana kasnije Mića Jovanović je objavio da odustaje od prodaje Megatrenda jer Djordjević nije ispunio dogovoreno.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.