POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE SILVANE ARSOVIĆ: Sumnjiči se za umešanost u ubistvo OLIVERA IVANOVIĆA!
Silvana Arsović, Foto: Printscreen/Facebook

primljena na bolničko lečenje

POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE SILVANE ARSOVIĆ: Sumnjiči se za umešanost u ubistvo OLIVERA IVANOVIĆA!

Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i povišenog krvnog pritiska 3. decembra, u koronarnu jedinicu internog odeljenja Zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici, primljena je na bolničko lečenje

Objavljeno:

Zdravstveno stanje Silvane Arsović, optužene za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića je, posle nekoliko dana boravka u bolnici, u koronarnoj jedinici intenzivnog odeljenja, stabilizovano.

Prema rečima direktora Zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici doktora Milana Ivanovića, na pogoršanje Silvaninog stanja uticao je stres.

- Pacijentkinja će još neko vreme ostati na lečenju u našoj bolnici, dugo je pod stresom koji je uticao na pogoršanje njenog zdravstvenog stanja - rekao je Ivanović za Kosovo Onlajn i objasnio da je ona bila uznemirena, imala je visok pritisak i glavobolju.

Prema njegovim rečima, svi parametri su sada stabilniji i bolji.

Podsetimo, zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i povišenog krvnog pritiska 3. decembra, u koronarnu jedinicu internog odeljenja Zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici, primljena je na bolničko lečenje Silvana Arsović, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.