Šta se ovo dešava s nama: Preklao majku, pa seo da pije kafu s devojkom!

osudite manijaka

Šta se ovo dešava s nama: Preklao majku, pa seo da pije kafu s devojkom!

Nakon rasprave, sin je nožem prerezao vrat majci, bacio krvavu odeću i otišao kod devojke
Objavljeno: 09:46h

Prava porodična drama odigrala se u sredu oko 20 sati u naselju Cerak. Ako ovo nije monstrum, šta je onda: Sin pretukao majku, prerezao joj vrat i ostavio je u žbunju da umre! Nakon rasprave, sin je nožem prerezao vrat majci, bacio krvavu odeću i otišao kod devojke! Nesrećnu ženu su nekoliko sati kasnije na okretnici autobusa na liniji 52 pronašli u lokvi krvi slučajni prolaznici, koji su pomislili da ju je udario automobil. Ipak, kada su je podigli, videli su da joj je vrat prerezan! Pozvana je Hitna pomoć, koja je Mariju B. prevezla na Vojnomedicinsku akademiju. Žena je preživela pukom srećom, jer joj nož nije presekao arteriju na vratu.

nož, uviđaj, ubadanje, ubistvo
- Nismo čuli da se nešto dogodilo. Aleksandar im je sin jedinac. Nismo čuli ni da je dolazila policija. Sin im radi kod kuće, nešto na internetu - objašnjavao nam je jedan od komšija. Iako teško povređena, Marija je uspela da kaže gde živi. Policijska patrola odmah se uputila na adresu i zatekla Aleksandra, koji se tuširao. U prvi mah pravio se da mu nije jasno šta se dešava, a kada su ga pitali gde mu je majka, rekao je da je otputovala na Zlatibor! - Kako je mladić pričao nepovezano, inspektori su saslušali njegovog oca. On je tu priču opovrgao rekavši da mu je supruga kod kuće. Nakon što je priveden, Aleksandar je prvo pokušao da svali krivicu na svog oca, ali je ubrzo priznao da je pretukao i pokušao da zakolje majku. Međutim, motiv nije želeo da otkrije - kaže naš sagovornik.
Stock
Policajci su odmah otišli u stan Marije B., u kom su zatekli Aleksandra B. i njegovu devojku, kako piju kafu. Kako „Alo!“ saznaje, sin i majka su se te večeri zajedno šetali i u jednom trenutku su se sporečkali i tad je Aleksandar započeo svoj krvavi pir. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a kako saznajemo, do sada nije imao problema sa zakonom. Niko od svedoka tragedije nije želeo da sa novinarima i javno komentariše napad. Kako kažu, došla su čudna vremena i bolje je da svako gleda svoja posla! (Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.