MAKEDONCI PUTOVALI NA KOPAONIK PA DOŽIVELI STRAŠNU NESREĆU: Detalji PREVRTANJA AUTOBUSA kod Pretežana
Hitna pomoć / Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

ISTRAGA U TOKU

MAKEDONCI PUTOVALI NA KOPAONIK PA DOŽIVELI STRAŠNU NESREĆU: Detalji PREVRTANJA AUTOBUSA kod Pretežana

Prema dosadašnjim saznanjima na mestu nesreće kod sela Pretežana i ranije su se događale slične nesreć

Objavljeno:

U saobraćajnoj nesreći koja se desila u subotu ujutru oko deset sat u blačkom selu Pretežana na putu Prokuplje-Blace povređeno je prema prvim informacijama 18 putnika od kojih jedna osoba sa težim povredama.

Prema rečima Natali Nikolić, portparolke prokupačke bolnice žena koja je zadobila teže povrede kičmenih pršljenova prosleđena je na neurohirurgiju niškog KBC dok je 12 osoba zadržano na dijagnostici u ovoj bolnici.

-Neki do njih koji su se javili blačkom Domu zdravlja prstižu u našu ustanovu tako da je još uvek nemoguće utvrditi tačan broj povređenih, ali se prema prvim rezultatima uglavnom radi o lakšim povredama- rekla je za "Novosti" Nikolićeva.

Inače, putnici makedonske nacionalnosti koji su putovali za Kopaonik uglavnom su prema nezvaničnim saznanjima sredovečne starosne dobi a uzrok prevrtanja autobusa još uvek nije poznat.

Međutim, prema dosadašnjim saznanjima na mestu nesreće kod sela Pretežana i ranije su se događale slične nesreće a deo puta od Beloljina ka Blacu i dalje je u fazi radova zbog rekonstrukcije puta tako da se prohodnost vozila sprovodi u zavisnosti od radova.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.