OVO SU MAJKE MONSTRUMI KOJE SU UBILE ILI POVREDILE DECU: Bebu ugušila papučom, ćerku bacila sa terase, pretukla...
Majke monstrumi, ilustracija, Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Facebook, Profimedia, Ilustracija

jezivo!

OVO SU MAJKE MONSTRUMI KOJE SU UBILE ILI POVREDILE DECU: Bebu ugušila papučom, ćerku bacila sa terase, pretukla...

Majke ubice punile su crnu hroniku proteklih meseci

Objavljeno: 19:15h

Prethodne godine bili smo svedoci monstruoznih priča u kojima su majke bile te koje su svoju decu na najstrašnije načine mučile i lišile života.

Jedna od majki monstruima je i Sabrina N. (25). Naime, ona je bacila je novorođenče u septičku jamu u dvorištu porodične kuće u Pionirskoj ulici u Sonti kod Apatina. Prema nezvaničnim informacijama, telo bebe je bačeno u jamu, a slučaj je policiji prijavio suprug osumnjičene.

Ovaj slučaj nije usamnjen, majke monstrumi od početka godine punile su rubrike crne hronike brutalno ubijajući svoju decu.

Živadinka Stojković (23) iz Mustapića kod Kučeva uhapšena je zbog sumnje da je ugušila svog četvoromesečnog sina L. V. Ona je nesrećnom dečaku papučom zapušila nos i usta da ne bi mogao da diše! Njoj je zaprećena kazna od 40 godina zatvora.

foto: Privatna arhiva

U maju ove godine Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine, hladnokrvo je ubila svoju tek rođenu bebu. Ona se u noći između 6. i 7. maja porodila u svojoj kući, na svet donela zdravkog dečaka koga je potom zadavila golim rukama, umotala u prsluk i bacila u poljski toalet. Jelena je odmah uhapšena i biće optužena za teško ubistvo.

foto: Facebook

Još jedan svirepi zločin dogodio se istog meseca, kada je Zoran Albić nasmrt pretukao trogodišnju ćerku svoje devojke. Devojčicina majka, Vesna Firulović nije ništa uradila da spase nedužno dete. Naprotiv, čekala je još dva sata dok je devojčica polako umirala i tek kada je prestala da diše Albić i ona su je odneli u bolnicu, gde je devojčici samo mogla da bude konstatovana smrt. Nakon toga, lagali su da je Luna tokom noći, dok su oni spavali, pala sa terase i tako preminula.

foto: Pritnscreen

Zločin koji je šokirao Srbiju dogodio se 17. juna na Bežanijskoj kosi, kada je Danijela R. (36) prerezala vene svojoj ćerki Teodori (3) i bacila ju je sa prozora četvrtog sprata, a potom podmetnula požar, nakon čega je izvršila samoubstvo.

foto: Facebook

Pre tri meseca, Mirjana Gavrilović, porodila se u svom stanu u Žarkovu, da bi nekoliko minuta kasnije svoju tek rođenu bebu ostavila u plastičnoj kesi u kontejneru ispred zgrade. Srećom, komšija je našao novorođenče, te je tragedija izbegnuta.

foto: Pritnscreen

(Espreso.co.rs/I.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.