GENERAL OJDANIĆ ZNA KO JE UBIO GARDISTE NA TOPČIDERU?! Procurili najnoviji detalji koji su UZDRMALI Srbiju
Dragoljub Ojdanić, Foto: Nebojša Mandić

nova otkrića

GENERAL OJDANIĆ ZNA KO JE UBIO GARDISTE NA TOPČIDERU?! Procurili najnoviji detalji koji su UZDRMALI Srbiju

Gardisti Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović poginuli su u topčiderskoj kasarni „Karaš“ 5

Objavljeno:

Javili se novi svedoci za slučaj „Topčider“! Advokat Predrag Savić, punomoćnik porodica ubijenih gardista i autor knjige „Iskorak ka pravdi - s posebnim osvrtom na slučaj Topčider“ kaže da su mu se javila tri svedoka i rekla da general Dragoljub Ojdanić, nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije, navodno, zna istinu!

- Rekli su mi da tužilaštvo treba da sasluša Dragoljuba Ojdanića. Neka ga pita gde je proveo noć uoči ubistva gardista, s kim je cele noći bio u kafani i ko je ušao na kapije dva i tri kasarne „Karaš“ na Topičideru, neposredno pre ubistva vojnika. Ne garantujem da je to dobar trag, samo tražim da tužilaštvo ovo proveri. Veća je šteta da se skriva istina nego da se sazna šta se dogodilo. Roditelji mladića imaju pravo na efektivnu istragu - rekao je juče advokat Predrag Savić u Kući Đure Jakšića na promocije svoje knjige.

Gardisti Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović poginuli su u topčiderskoj kasarni „Karaš“ 5. oktobra 2004. Istraga u ovom slučaju još traje, iako je nedavno obeleženo 15 godina od tragične smrti vojnika.

Kako saznajemo iz izvora bliskog slučaju, svedoci navode da je Ojdanić uoči tragedije bio s Ratkom Mladićem u kafani „Knežev lad“, da je u povratku u kasarnu navodno video ko je ušao na kapije dva i tri, te da bi mogao pomoći da se ovaj slučaj konačno razreši. S. DŽ. S.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.