PUCALI U NOGE BEOGRADSKOM BIZNISMENU! Obračun na splavu!
Ilustracija/Pucnjava, Foto: Dado Đilas

UŽASNO

PUCALI U NOGE BEOGRADSKOM BIZNISMENU! Obračun na splavu!

Na brod je oko pola šest ujutru došao Predrag Z. i počeo da naručuje pesme

Objavljeno:

Predrag Z. (45), navijač Rada, ranio je u nedelju na novobeogradskom brodu "Sava" kontroverznog biznismena Žarka Pavlovića (65), poznatijeg kao Žare Vaćko. Njih dvojica su se sukobili, piše Informer, jer Vaćko, koji je vlasnik tog splava, navodno nije više hteo da mu brod obezbeđuju radovci, jer su na njemu počeli da diluju drogu.

Kako Informer saznaje od izvora bliskog istrazi, na brod je oko pola šest ujutru došao Predrag Z. i počeo da naručuje pesme.

- Posle izvesnog vremena on je konobaru rekao da želi da priča sa Pavlovićem, vlasnikom splava. Žarko je došao i njih dvojica su nekoliko minuta normalno razgovarali, a onda je počela žučna svađa. Ubrzo nakon toga Predrag je izvadio pištolj i ispod stola ispalio nekoliko hitaca u noge Pavloviću - navodi naš sagovornik, i dodaje:

- Napadač je iskoristio opšti metež koji je nastao na brodu i krenuo ka izlazu. Međutim, njega je uhvatilo obezbeđenje "Save", pretuklo ga i zadržalo do dolaska policije.

Prema rečima Informerovog izvora iz istrage, sukob između Predraga Z. i Žarka Pavlovića navodno je izbio oko obezbeđenja.

- Do skoro su brod "Savu" obezbeđivali navijači "Rada", ali je Pavlović sa njima prekinuo saradnju jer su počeli da diluju drogu. Rekao im je da ne želi da ima nikakve veze s narkoticima. Zbog svega toga je angažovao novo obezbeđenje. Sa takvom Pavlovićevom odlukom radovci, naravno, nisu hteli da se pomire, pa su poslali Predraga Z. da reši sukob. Međutim, umesto rešenja došlo je do pucnjave - naveo je on.

Budući da su nakon sukoba i Pavlović i Predrag bili teško povređeni, njih je policija prevezla u Urgentni centar gde bi trebalo i da budu saslušani.

Inače, mediji su ranije pisali da je Žarko Pavlović od 2008. do 2015. godine nezakonito živeo u državnoj vili u Tolstojevoj 23, u koju se uselio neposredno pošto je učestvovao u kupovini zgrade bivšeg Saveznog SUP. Njemu je, kako su pisali mediji, vila data kao "zaslužnom građaninu", a po nalogu ljudi iz vrha režima Borisa Tadića, nekadašnjeg predsednika Srbije. Međutim, Pavlovićeva švajcarska firma sa kojom je država potpisala ugovor o zakupu tih godina nije plaćala kiriju, a Žare Vaćko nije plaćao ni račune za struju, vodu, gas ni infostan, pa je napravio višemilionske dugove.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.