IZLETEO SAM KROZ PROZOR I IMAO PREKID FILMA: Preživeli putnik iz kombija smrti o užasnim detaljima nesreće!
Nesreća na auto-putu Beograd-Niš, Foto: Printscreen

potresno

IZLETEO SAM KROZ PROZOR I IMAO PREKID FILMA: Preživeli putnik iz kombija smrti o užasnim detaljima nesreće!

U nesreći su poginule tri osobe, a osam je povređeno, od kojih su, prema rečima dr Miodraga Lazića, direktora Kliničkog centra Niš, četiri životno ugrožene

Objavljeno:

"Sedeo sam na prednjem sedištu suvozača kada nas je pokupio od pozadi. Ja sam izleteo kroz prozor. Ne znam da opišem šta se desilo, samo mi je bio prekid filma. Kada sam izašao, imao sam šta da vidim..."

Ovim rečima tešku saobraćajnu nesreću koja se jutros dogodila kod mesta Gornja Trnava na auto-putu Beograd-Niš, prepričava Goran Nikolić, jedan od putnika belog kombija koji je do neprepoznatljivosti smrskan u nesreći.

U nesreći su poginule tri osobe, a osam je povređeno, od kojih su, prema rečima dr Miodraga Lazića, direktora Kliničkog centra Niš, četiri životno ugrožene.

- Naišao je taj šleper koji nas je pokupio od pozadi. Sedeo sam na prednjem sedeštu suvozača. Ja sam izleteo kroz prozor. Ne znam da opišem šta se desilo. Samo mi je bio prekid filma, izleteo sam do pola kroz prozorsko staklo. Kada sam izašao imao sam šta da vidim. Katastrofa - kaže Nikolić koji j e zadobio samo povrede nosa i glave i nije teže povređen.

Danas tokom dana, lisice na ruke stavljene su vozaču kamiona za koga se sumnja da je nebezbednom vožnjom izazvao saobraćajku. Reč je o G. B. (46) iz okoline Kraljeva i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Na licu mesta, nakon što su povređeni sanitetima prevezli povređene, ostao je da svedoči beli kombi koji je prevozio radnike, potpuno smrskan u zadnjem delu. Na putu su ležala tela nastradalih, pokrivena crnom kesom.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.