BRUNU SU BRUTALNO UBILI SINA, A POTOM I NJEGA! Smrskali su mu lobanju a jedan detalj potresao je Srbiju!
Ubistvo se odigralo u kući u Ulici Vase Glušca broj 8. u noći između nedelje i ponedeljka, Foto: Printscreen Youtube

stravično

BRUNU SU BRUTALNO UBILI SINA, A POTOM I NJEGA! Smrskali su mu lobanju a jedan detalj potresao je Srbiju!

Rade Drljača (24) je priznao da je ubio Rolda (53) u napuštenoj kući u centru Banjaluke, a zatim je zapalio njegovo telo

Objavljeno:

Radetu Drljači je pritvor određen zbog teškog ubistva i paljevine, a Slobodanu Krnetiću i Borisu Zoriću zbog teškog ubistva.

Rade Drljača (24) je priznao da je ubio Rolda (53) u napuštenoj kući u centru Banjaluke, a zatim je zapalio njegovo telo.

Kako se navodi, Drljača je bez nekog konkretnog razloga napao nesrećnog čoveka i krenuo da ga bije, a zatim ga ubo čakijom u vrat.

Osim Drljače, zbog ubistva su uhapšeni i Slobodan Krnetić (33) i Boris Zorić (33). Svi oni su poznati kao uživaoci opojnih droga, ali i po krivičnim delima. Drljača je bio uhapšen i zbog pokušaja ubistva svoje bake.

Ubistvo se odigralo u kući u Ulici Vase Glušca broj 8. u noći između nedelje i ponedeljka.

- Pretpostavlja se da su oni konzumirali alkohol ili droge i tada je Drljača napao Rolda. On ga je udarao rukama i nogama i naneo mu više povreda po celom telu, a zatim mu čakiju zabio u vrat. Da bi prikrio ubistvo, Drljača je zatim zapalio telo, kao i kuću u kojoj se to sve desilo - pojasnio je sagovornik Srpske info.

U toj napuštenoj kući, osim Rolda i Drljače, bili su u Krneta i Zorić koji su to sve posmatrali.

- Oni najverovatnije nisu ni pokušali da spreče ubistvo, a posle toga nisu ništa ni prijavili policiji. Moguće da će odgovarati za prikrivanje, jer nisu to prijavili policiji - naovdi se. Paljenje kuće i tela nije pomoglo da se prikriju tragovi.

- Policija je ubrzo došla do informacija da bi Drljača mogao da bude povezan sa ubistvom, a tokom ispitivanja u policiji on je sve to i priznao. Osim priznanja, nađeni su i određeni materijalni dokazi koji ga povezuju sa ubistvom - istakao je izvor.

Obdukcija je utvrdila da nije bilo tragova gušenja dimom, a to znači da je žrtva bila mrtva pre požara. Rold je imao povrede kostiju lobanje, kao i rebara, ali da je smrtonosni udarac bio čakijom u vrat.

Mučkim ubistvom Rolda nastavljena je crna sudbina ove porodice. U februaru 2015. godine na veoma brutalan način ubijen je njegov 19-godišnji sin Aleksandar. Izboden je u dvorištu Osnovne škole "Jovan Cvijić" u Banjaluci.

Zbog ubistva uhapšen je njegov vršnjak i komšija Anđelo Marković. Rolda, inače bio učenik Srednje ugostiteljske škole, preminuo je na mestu zločina zbog višestrukih uboda u grudi i stomak. Ubistvo se dogodilo nakon što su se ubica i žrtva dogovorili da neraščišćene razmirice reše tučom na školskom igralištu. U tuči je deblji kraj izvukao Marković, a zatim je prišao Roldu i pružio mu ruku kako bi priznao poraz.

Bonus video

(Espreso.co.rs//Avaz/Srpska info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.