U KOMBIJU SMRTI POGINUO JE IGOROV SIN: Ovo su imena dvojice nastradalih u užasnoj nesreći!
Bolnica / Ilustracija, Foto: Profimedia

tragično

U KOMBIJU SMRTI POGINUO JE IGOROV SIN: Ovo su imena dvojice nastradalih u užasnoj nesreći!

Stravična saobraćajna nesreća kod Gornje Trnave potresla je celu Srbiju

Objavljeno:

Igor Veličković, jedan od radnika iz smrskanog kombija izjavio je za RTS da mu je u udesu stradao devetnaestogodišnji sin s kojim je pošao da rade u Leskovcu. Policija još uvek nije potvrdila te informacije.

Kako nezvanično saznajemo, imena dvojice nastradalih su Ljubiša i Srđan Jovanović, zet i šurak iz Kragujevca, ali policija još uvek nije potvrdila tu informaciju. Stradao je još jedan devetnaestogodišnji mladić čiji identitet još uvek nije zvanično potvrđen.

Hitna pomoć iz Niša sa nekoliko saniteta je povređene prebacila u Urgentni centar. U prvom trenutku na auto-putu su ostala četiri tela pa je objavljeno da su četiri žrtve. Jedan od medicinskih tehničara je primetio da još jedan radnik daje znake života, pa je i on hitno prebačen u Uregntni centar u Nišu, tako da su na licu mesta ostale samo tri žrtve.

Da podsetimo, tri osobe su poginule, a šest je teško povređeno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 10 sati na auto-putu Beograd-Niš kod mesta Gornja Trnava. Do nesreće je došlo u smeru ka Nišu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.