POSETILI SMO GROB UBIJENE BILJANE MIJATOVIĆ: Zatekli smo JEDNU STVAR koja nas je dirnula (FOTO)
Ovde počiva Biljana Mijatović, Foto: Aleksandar Stojanović, Profimedia

SEĆANJA NE BLEDE

POSETILI SMO GROB UBIJENE BILJANE MIJATOVIĆ: Zatekli smo JEDNU STVAR koja nas je dirnula (FOTO)

I kamen bi zaplakao...

Objavljeno: 20:05h
Jovana Jovanović

Navršilo se tri godine od stravičnog ubistva Biljane Mijatović (30) iz Pančeva koju je direktnim ubodom u srce ubio nevenčani suprug Siniša Radovančev (51), na proslavi njenog rođendana dok su čekali goste!

Ubistvu je prethodila kobna svađa između Siniše i Biljane koja je izbila u njihovom stanu u Pančevu, na rođendan ubijene žene. Siniša je jednim ubodom noža u grudi oduzeo život Biljani, majci 12-godišnje Marije, njene ćerke iz prvog braka, i njene i Ljubišine bebe, tada stare svega 20 dana.

Svađa je navodno izbila oko novca, a Siniša je bio pijan. Biljana ga je navodno verbalno napadala, a svađi je prisustvovala i mala Marija, koja je u kuhinju ušla kada je čula da Siniša govori njenoj majci da može da je ubije. Siniša je detetu rekao da izađe iz kuhinje, nakon čega je na svoju izabranicu potegao nož i zadao joj smrtonosni ubod.

Navršilo se tri godine od ubistva, te je njen grob posetio otac Milovan Mijatović (60), gde je sa unukom Marijom (14), odneo korpu sa cvećem u crvenoj boji i žutoj boji na mestu gde počiva.

foto: Aleksandar Stojanovic

U ispovesti za Espreso.co.rs, Mijatović sa suzama u očima, kaže da bol ne prestaje ni posle tri godine, jer je izgubio svoju mezimicu koju je mnogo voleo.

Takođe, napominje da nije zadovoljan presudom budući da je Siniša Radovančev dobio dvanaest i po godina zatvora zato što je ubio svoju izabranicu, već smatra da bi kazna trebalo da bude rigoroznija.

Milovan Mijatović
Milovan Mijatovićfoto: Aleksandar Stojanovic

Ta rana nikada ne može da zaraste. Tri godine su prošle od tada, meni izgleda kao da je bilo juče. U principu, sve što sam imao sam izgubio... Moj život je od tog dana postao prazan. Nemam nikakvu nadu, niti volju za borbom i životom. Živ u grob ne mogu, tako da sada živim kao korov na livadi. Mnogi su preneli kako je Siniša ubio Biljanu, jer mu je navodno kazala da Anja nije njegova, međutim moja unuka Marija je kazala da su se oni često raspravljali, a da je razlog svađe te kobne večeri bilo to što se Sinišina žena iz prvog braka mešala u njihov odnos, kao i sin kojeg je dobio u tom braku. Moja ćerka je želela da on raskrsti sa njima kako bi njih dvoje nastavili da žive normalno, ali njegova bivša žena se konstanto mešala. Takođe, to veče je Siniša bio pijan, i onda se desio ovaj zločin u naselju Sodara gde su živeli u iznajmljenom stanu", kazao je Mijatović.

Podsetimo, Siniša Radovančev je direktnim ubodom nožem u srce ubio majku dvoje dece 21. novembra 2017. u pančevačkom naselju Sodara.

Biljana je iza sebe ostavila ćerku Mariju iz prvog braka i ćerku Anju iz zajednice sa Sinišom, devojčicu koja je imala svega mesec dana kada joj je majka usmrćena.

foto: Privatna arhiva

Apelacioni sud u Beogradu osudio je pravosnažno na dvanaest i po godina zatvora Sinišu Radovančeva zbog ubistva Biljane Mijatović, a tom odlukom potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda kojim je osuđen na jedinstvenu kaznu od dvanaest godina i šest meseci.

Radovančev ima burnu prošlost

On je odranije poznat po nasilničkom ponašanju, a u trenutku izvršenja zločina nosio je nanogicu.

Navodno, pre deset godina pretukao je članove jedne porodice u Ilandži na svom imanju, jer su se sukobili zbog zemlje.

Spor je trajao gotovo deset godina, a Siniša je u tom periodu dao 100.000 evra za advokate, a pre deset godina mu je određen kućni pritvor uz nanogicu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.