SRPSKI CARINICI ZAUSTAVILI SU IH U KOMBIJU SA PRIKOLICOM! Unutra je bila firmirana odeća, VREDNOST JOJ JE OGROMNA
Na Horgošu su carinici zaplenili ovu robu, Foto: Carina info

brzo otkriveni

SRPSKI CARINICI ZAUSTAVILI SU IH U KOMBIJU SA PRIKOLICOM! Unutra je bila firmirana odeća, VREDNOST JOJ JE OGROMNA

Prekršaj je otkriven kada je oko 4 sata ujutru na ulaznu kontrolu stigao putnički kombi sa prikolicom beogradskih registarskih oznaka

Objavljeno:

Carinici su 27. novembra 2019. godine na prelazu Horgoš zaplenili motociklističke kacige i firmiranu garderobu i obuću, čija je vrednost procenjena na oko 600.000 dinara.

Prekršaj je otkriven kada je oko 4 sata ujutru na ulaznu kontrolu stigao putnički kombi sa prikolicom beogradskih registarskih oznaka, kojim je iz Berlina ka Šapcu putovalo četvoro putnika.

foto: Carina info

Prilikom susreta sa carinicima 54-godišnji vozač iz Beograda, rekao je da putnici nemaju ništa da prijave osim ličnog prtljaga, a da on na prikolici vozi polovni automobil koji želi da prijavi za uvoz u Srbiju.

foto: Carina info

Međutim, tokom pregleda teretnog dela kombija, carinici su u njemu pored i ispod ličnog prtljaga putnika pronašli i dve torbe u kojima su u originalnom pakovanju bile četiri motocilističke kacige „HJC“ i veliki crni džak pun firmirane garderobe i obuće.

foto: Carina info

Vrednost jakni, patika, dukserica i trenerki robnih marki „Tommy Hilfiger“, „Nike“, G- star“, „Strelson“, kao i moto-kaciga procenjena je na osnovu etiketa koje su se nalazile na svakom pojedinačnom artiklu.

foto: Carina info

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.