NE SPAVAM, ŽIVIM ZA SEKUND DA JE NAĐEM! Barbara Vitez je nestala pre tačno 3 godine, NJENI ŽIVE AGONIJU
Barbara Vitez je nestala pre tačno 3 godine, Foto: Printscreen / Youtube / RTV Pink

STRAŠNO!

NE SPAVAM, ŽIVIM ZA SEKUND DA JE NAĐEM! Barbara Vitez je nestala pre tačno 3 godine, NJENI ŽIVE AGONIJU

Na pomoć od Vlasti ne možemo da računamo, zbog svake sitnice me šalju na sud!!! - napisao je između ostalog on

Objavljeno:

Nakon niza fotografija koje su poslate roditeljima Barbare Vitez, a navodno su snimljene u Mađarskoj, Endre Vitez, otac devojčice kojoj se pre tri godine gubi svaki trag, pre samo 20 dana zaputio se u Budimpeštu kako bi pokušao da sazna išta o svojoj nestaloj ćerki.

To je poslednje u nizu dešavanja u ovom slučaju, a detalje možete pratiti u linku ispod:

Kako je danas tačno trogodišnjica od nestanka ove devojčice, na društvenim mrežama oglasio se njen otac, Endre Vitez.

On je napisao u statusu sledeće:

- Pre tri godine 25. novembra 2016 godine je počela najstravičnija doba moga života. Na ovome danu je nestala moja ćerka. Od tada moji dani prolaze mračno , gorko i tužno. Kada me vide da se smeškam, ne znaju da unutar sebe šta i kako se osećam. Muči me plač, srce mi se steže.

- Svaki minut, dan , nedelja , mesec i godina prolaze u bolu. Na pomoć od Vlasti ne možemo da računamo, zbog svake sitnice me šalju na sud!!! - napisao je između ostalog on.

Nada ipak, ni tri godine kasnije, ne nestaje.

Kako je rekao za Espreso.co.rs, on svakog dana čeka novosti o ćerki kako bi odjurio na mesto na kojem je pronađu.

- Da znam gde je, ne bih čekao ni sekunde - rekao nam je Endre.

Da podsetimo, od trenutka kada je Barbara nestala roditelji sumnjaju u priču da je pala sa senćanskog mosta u reku Tisu. Kako je tada ispričao Endre, Barbara je otišla sa društvom na rođendan, sa drugarima se uputila ka senćanskom mostu, "potpuno smo sigurni da se nije saplela i pala u reku", pa su reku pretražili i Spasilački tim "Tisa", specijalne jedinice žandarmerije i ronilaca, kao i specijalni ronilački tim iz Mađarske.

Reku su, nakon nestanka, intenzivno pretraživali iz spasilačkog tima "Tisa". Prema rečima predsednika, Nandora Baranjia, teren je pretražen sonarom, do dna reke, nizvodno i do granice sa opštinom Ada.

- Teren su pretraživali profesionalni ronioci, nizvodno sve do obale sa Novim Bečejom. Svakodnevno smo patrolirali, čak su spasilačke jedinice uz pomoć 3D sonara pretrežile reku, telo nije pronađeno - rekao je Baranji.

Pored Spasilačkog tima "Tisa" i profesionalnih ronilaca, reku najbolje poznaju lokalni pecaroši koji su, na žalost, svedoci čestih tragedija na Tisi. Prošle godine, beživotno telo Nišlije M. M.(36) koji je skočio sa istog mosta u Senti, uočili su upravo meštani, pecaroši koji su u ranim jutarnjim satima bili na obali reke.

Šta vi mislite o ovome?

Pišite nam u komentarima...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.