101. verzija ubistva pevačice iz Borče: Ubica je bio opsednut Jelenom!

Nova saznanja

101. verzija ubistva pevačice iz Borče: Ubica je bio opsednut Jelenom!

Pevačicu Jelenu Marjanović, prema novim saznanjima iz istrage koja traje već 24 dana, najverovatnije je ubio čovek koji je bio opsesivno zaljubljen u nju jer mu nije uzvratila osećanja.
Objavljeno:

On je mesecima pratio Jelenu, pokušavao da joj priđe, ali kada ga je ona odbila, odlučio je da je brutalno kazni, navodi izvor blizak istrazi. Prema njegovim rečima, nije isključeno da narednih dana ponovo napadne neku ženu kako bi pokazao svoju moć. Ubica omamio Jelenu, ubio motkom, pa je bacio u kanal! Najnovija saznanja o ubistvu pevačice! - Reč je o psihopati, koji je Jeleni naneo oko 30 jakih udaraca u glavu upravo zbog žestoke mržnje koju je osetio kada je ona odbila bilo kakav kontakt s njim. Na osnovu dosadašnjih podataka iz istrage, manje je verovatno da je na Jelenu digao ruku neko iz uže ili šire porodice, a sve više toga upućuje na to da je ubica manijak koga je znala samo iz viđenja ili čovek koji je na silu hteo da joj se nametne. Ukoliko su pretpostavke koje imamo tačne, postoji bojazan da će taj isti manijak pre ili kasnije ponovo napasti devojku sličnu Jeleni - navodi sagovornik lista Alo i ističe da svako od ovih tumačenja treba uzeti sa velikim oprezom.

Printscreen/ Facebook/ Jelena Krsmanović
Prema njegovim rečima, ubica je gajio strastvena osećanja prema Jeleni i zločinom je hteo da joj se osveti. - Ukoliko je tačna pretpostavka da je Jelena ubijena na drugom mestu, a potom doneta i bačena u kanal u naselju Crvenka, to potvrđuje da se ubica dugo pripremao na ovakav čin i da je zločin isplanirao do najsitnijih detalja. Prvobitna očekivanja da će na Jeleninim rukama, a pogotovu ispod noktiju, ukoliko je pružila otpor, biti nađeni DNK tragovi ubice, otpisana su na samom početku istrage, jer se ispostavilo da su svi tragovi znalački uklonjeni. Ima indicija da se ubica pobrinuo da Jelenine ruke obriše varikinom, znajući da će samo na takav način ukloniti svoj DNK sa njenih prstiju ili ispod noktiju - objašnjava sagovornik.
Dragan Kadić
Borča je pod prismotrom policije kako zbog istrage koja i dalje teče redovnim tokom, tako i zbog pretpostavke da psihopata eventualno sprema novi napad. - Po broju udaraca koje je zadao Jeleni, zaključeno je da je reč o fizički jakom muškarcu srednjih godina. Ubica nije psihijatrijski bolesnik, već osoba koja je zločin smišljala i planirala. Zločin je lako rešiti kada se otkrije motiv. U ovom slučaju, motiv još nije iskristalisan, ali se pretpostavlja da je to osveta zbog neuzvraćene ljubavi. Jelenino odbijanje je kod ubice izazvalo osvetnički nagon, zbog čega je posle dužeg praćenja i osmatranja odlučio da to okonča po kratkom postupku i Jeleni na brutalan način oduzme život - navodi sagovornik. Ćerka ubijene Jelene: Moja mama me nije ostavila, ona će se vratiti!​ Inspektori su juče ponovo došli u porodičnu kuću Marjanovića. Međutim, tamo su se zadržali svega nekoliko minuta. Međutim, iz kuće ništa nisu odneli niti su nekoga poveli na informativni razgovor. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.