ČABA DER KONAČNO PROGOVORIO I PRIZNAO ZAŠTO JE POSTAO NASMEJANI UBICA! Ove reči jezive su i zaprepastile su sve
Čaba Der, Foto: Printscren

PROGOVORIO!

ČABA DER KONAČNO PROGOVORIO I PRIZNAO ZAŠTO JE POSTAO NASMEJANI UBICA! Ove reči jezive su i zaprepastile su sve

Rešio da prizna sve...

Objavljeno:

Čaba Der (39), „nasmejani ubica“ koji je uhapšen 1. marta ove godine u Pragu zbog naručenog ubistva Nebojše Markovića i još dve likvidacije u Holandiji i Mađarskoj, u ekskluzivnom razgovoru za mađarski portal „Ripost“ otkrio je zašto je postao zloglasni ubica.

On je trenutno iza rešetaka u Mađarskoj, a na pitanja je odgovarao posredstvom svog advokata, dr Danijela Trna. Otkrio je da je odrastao u teškim uslovima, da je u njegovoj porodici bilo nasilja i da ga je to odvelo u podzemlje, gde je vremenom postao zločinac.

- U podzemlju ne postoji mesto da sednemo i porazgovaramo, već samo situacije u kojima ubijate ili budete ubijeni! Oni koji žive u organizovanom podzemlju znaju da u svakom trenutku mogu da izgube glavu. Svako može da se stavi u poziciju u kojoj zna da umreti i zbog toga mora da bira Ili jedno ili drugo - rekao je Čaba Der.

Prema podacima španske policije, Čaba je 28. avgusta 2017. u Barseloni vođi rakovičkog klana Nebojši Stojkoviću Stojketu (51) četiri puta pucao u glavu i grudi, a prst mu je odsekao u znak opomene.

Široj javnosti je postao poznat 5. januara 2019, kada je hladnokrvno ubio Nebojšu Markovića (37) na Banovom brdu. Kamere za video-nadzor su ga snimile dok je u beloj jakni i sa osmehom na licu prišao Markoviću i ubio ga.

Ispostavilo se da je ubio pogrešnog i da porodica Marković i čovek koji je bio na meti žive u istoj zgradi. Kamere su ga snimile i 30. juna 2018. u Amsterdamu, kada je u jednom italijanskom restoranu naočigled brojnih gostiju hladnokrvno pucao u glavu Ivanu Serdarušiću (62), kontroverznom hrvatskom biznismenu, koji je učestvovao u švercu 100 kilograma kokaina.

Mađarska policija ga sumnjiči da je 20. septembra 2018. ubio biznismena Lasla V. na jednom parkingu u Budimpešti tako što ga je naterao da klekne i pucao mu u glavu. Njegovo telo je bacio u obližnji potok i pobegao, a u automobilu ubijenog su pronađeni droga i novac. Sumnja se da su došli u sukob jer je Čaba pokušao da mu proda drogu pomešanu sa zaslađivačem.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.