U KOM MI VEKU ŽIVIMO?! Veru su optužili da je veštica pa je KAMENOVALI U KRAGUJEVCU!
Kragujevac, Foto: Profimedia

DAL SMO MI NORMALNI?

U KOM MI VEKU ŽIVIMO?! Veru su optužili da je veštica pa je KAMENOVALI U KRAGUJEVCU!

O svemu su obavešteni policija i tužilaštvo

Objavljeno:

Za ovaj problem niko nema rešenja. Ni posle 12 prijava, dvadesetak napada, dve prekršajne osude, prebijanja i suđenja Vera Nikolić (67), bivša radnica „Zastave“, ne sme da se vrati u svoju kuću. A i da hoće – nema gde.

Kuća je demolirana, sekirom su razvaljeni vrata i prozori a jelke ispred kuće iščupane. Od 2013. traje nešto što je ovovremenim rečima teško opisati i dočarati.

– Sve je počelo kad je bivši komšija zbog imovinskog spora s mojim ocem ubedio druge komšije s kojima me deli ograda da sam vračara. Onda su umislili da pokušavam da im omađijam zeta. I od tada sam imala dvadesetak napada. Kamenovali su mi kuću dok sam bila u njoj, posle je uništili skroz. Krenulo je s pozivima, koje imam snimljene, a posle je bio napad za napadom. Obolela sam, tukli su me na pijaci, ubili su mi pse. Nema ko da me zaštiti. Pa ja da sam veštica i vračara, valjda bih vračala za nekog doktora nauka, ovaj čovek jedva hoda – priča u dahu Vera, pokušavajući da u nekoliko rečenica objasni koliko je stvar daleko otišla, da je sistem zakazao… Uistinu, komšijska ujdurma predaleko je otišla. U pozivima koje smo preslušali, a za koje Vera tvrdi da potiču od B. R. iz sela Čumić, čiji je zet D. M. inicirao sumnju u vračanje – jezive pretnje – „da će da je nataknu na ražanj, da će njene unuke ubiti, srušiti kuću, kamenovati je…“

O svemu su obavešteni policija i tužilaštvo.

(Espreso.co.rs/Sumadijske novine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.