MUŠKARAC U NOVOM SADU 2 PUTA POKUŠAO DA SE BACI POD AUTOBUS: Na kraju je povređena NEDUŽNA OSOBA
Ilustracija, Foto: Kurir/D.A.

jezivo

MUŠKARAC U NOVOM SADU 2 PUTA POKUŠAO DA SE BACI POD AUTOBUS: Na kraju je povređena NEDUŽNA OSOBA

Incident se prvo dogodio se u blizini ugla Bulevara oslobođenja i Ulice novosadskog sajma

Objavljeno:

Muškarac (37) godina pokušao je danas dva puta da se baci pod vozila na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu danas oko deset sati, ali zahvaljujući pre svega prisebnosti vozača autobusa ostao je živ i prošao bez povreda.

Incident se prvo dogodio se u blizini ugla Bulevara oslobođenja i Ulice novosadskog sajma, kada je muškarac skočio pred vozilo Gradskog saobraćajnog preduzeća, vozač je naglo zakočio prilikom čega je povređena jedna žena (76) iz autobusa.

Nakon toga nesrećni muškarac je pobegao sa lica mesta, gde se ubrzo pojavila Hitna pomoć koja je zbrinula lakše povređenu ženu iz autobusa.

Nakon samo pola sata i pola kilometra dalje na uglu Bulevara oslobođenja i Kralja Petra, isti muškarac ponovo je pretio da će se baciti pod vozilo, ali je nakon toga uhvaćen i savladan, te je pozvana policija.

Hitna pomoć ponovo je izašla na teren i muškarca je odvezla na Kliniku za psihijatriju Kliničkog centra Vojvodine.

- Stajao je na ivici saobraćajnice i samo se u sekundi bacio pod autobus. Međutim, bus je išao sporo i vozač je uspeo da zakoči. Kada je šofer izašao napolje da vidi šta se događa taj muškarac mu je viknuo: "Što nisi vozio brže, da me ubiješ". Pomogli su mu i on je otrčao dalje prema Železničkoj stanici i koliko sam čuo i tamo je pokušao da napravi incident ali je uhapšen - rekao je jedan od očevidaca sa Bulevara oslobođenja.

Nezvanično saznajemo da je ovaj muškarac i ranije skakao pod vozila. Iz Hitne pomoći kažu da je vinovnik ovog incidenta fizički dobro, te da je prošao bez povreda.

- Dva puta smo intervenisali, prvo je vozač autobusa prijavio da mu je jedan muškarac izleteo pre vozilo ali je pobegao. Prilikom kočenja jedna žena lakše povređena i prevezena u Urgentni. Drugi put smo izašli na poziv policije koja nas je zvala jer je taj isti muškarac koji je pobegao pretio da će se ubiti i da će se baciti pod kola. Nakon pregleda prevezen je na Kliniku za psihijatriju - rekli su iz Hitne pomoći za "Blic".

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.