JEDAN DETALJ BACA NOVO SVETLO NA KIĆINO UBISTVO:  Policija pregledala auto, našli dokaz o UBISTVU VOĐE ALKATRAZA
Ljubomir Marković Kića, Foto: Printscreen/Facebook

brutalno ubistvo

JEDAN DETALJ BACA NOVO SVETLO NA KIĆINO UBISTVO: Policija pregledala auto, našli dokaz o UBISTVU VOĐE ALKATRAZA

Kića je izrešetan na trotoaru u Ulici Grčića Milenka 8. novembra

Objavljeno:

Novi detalji brutalnog zločina na Voždovcu! Napadači koji su 8. novembra likvidirali Ljubomira Markovića Kiću (39), vođu Partizanove navijačke grupe "Alkatraz", navodno su pratili izvesno vreme njegovo kretanje!

Inspektori su na Markovićevom automobilu ubrzo posle ubistva pronašli lokator za praćenje, koji je bacio potpuno novo svetlo na ceo slučaj!

Posle treninga

- Sumnja se da su ubice danima pre zločina intenzivno pratile Markovića. Tako su znali svaki njegov korak i potom mu napravili sačekušu posle treninga u Ulici Grčića Milenka. Pretpostavlja se da je zapravo aparat za lociranje i praćenje koji je bio postavljen pod Markovićevo vozilo napadače kobne večeri i doveo do žrtve - kaže izvor za Srpski telegraf.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, nedugo nakon pucnjave na Voždovcu pronađen je i zapaljeni automobil na jednoj napuštenoj lokaciji, koji je najverovatnije pripadao ubicama.

foto: Starsport©

- U pitanju je punto, za koji se sumnja da su napadači koristili prilikom zločina. Pretpostavlja se da su ubice ubrzo nakon pucnjave pomenuti automobil zapalili kako bi uništili sve tragove koji bi eventualno mogli da ukažu na njih. Automobil je poslat na veštačenje. Nije prvi put da vatra ne uspe da uništi sve dokaze - priča sagovornik.

Poligrafski testirani

Dosad je u istrazi saslušano više od 50 svedoka zbog sumnje da imaju eventualna saznanja o napadačima, od kojih je njih 20 poligrafski ispitano.

Rat navijača

Marković je izrešetan 8. novembra na trotoaru ispred balona za mali fudbal dok je stajao sa grupom mladića. Napadač, sa kapuljačom na glavi, pričao mu je s leđa i u njega ispalio šest hitaca. Sumnja se da je motiv likvidacije, koja je usledila nakon izvesnog zatišja, obračun između dve zaraćene frakcije navijača Partizana.

foto: Starsport©

Tuča na tribinama, Kimi van zemlje?

Sukob između zarađenih grupa navijača Partizana ne jenjava mesecima. Poslednja u nizu je i tuča između nekolicine grobara na derbiju Partizana i Crvene zvezde koji se odigrao u nedelju u Areni.

- Incident je izbio u sektoru u kojem su smešteni navijači crno-belih. U navijačkim krugovima kruže razne priče povodom ove tuče. Prema jednima, tuča je izbila zbog vođe jedne od frakcija Miloša Radisavljevića Kimija, dok drugi tvrde da se on već neko vreme sklonio iz zemlje - kaže izvor Srpskog telegrafa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.