ŽENA JE HTELA DA GA OSTAVI PA JE NASTAO PAKAO: Isplivao razlog zbog koga je policajac na Voždovcu napravio haos!
Foto sa terena, Foto: Espreso.co.rs

još detalja

ŽENA JE HTELA DA GA OSTAVI PA JE NASTAO PAKAO: Isplivao razlog zbog koga je policajac na Voždovcu napravio haos!

Kako su nam ispričali susedi koji poznaju policajca B. S.

Objavljeno:

U beogradskom naselju Vojvode Vlahović na Voždovcu danas se odigrala prava drama, pošto se policajac B. S. (42) zatvorio u svoj stan i pretio oružjem. Oko zgrade se tokom čitavog dana nalazio veliki broj pripadnika policije, specijalne jedinice, ali i pregovarački tim MUP-a Srbije koji je posle skoro sedam sati uspešno završio pregovore i B. S. predao lekarima Hitne pomoći koji su ga odveli na specijalistički pregled.

Skoro svi stanari zgrade u Vojvode Vlahovića 51 bili su evakuisani, dok su komšije iz susednih objekata dugo sa terasa i prozora pratile šta se dešava, sve dok policija nije insistirala da uđu u svoje stanove kako se ne bi izlagali opasnosti.

Kako su nam ispričali susedi koji poznaju policajca B. S. on se na ovaj čin odlučio "jer je žena rekla da ga napušta".

- U porodici su vladali loši odnosi, uglavnom sa ženom. Inače, mislim da je okidač za ovu glupost koju je napravio to što mu je žena rekla da ga napušta - ispričao je jedan od suseda nesrećnog čoveka.

Kako prenose "Večernje novosti", B. S. je pokušao da se zaposli u firmi za transport "UTG rast". Direktor tog preduzeća B.Č. je izjavio za"Novosti" da je B.S. došao na probni rad prošle godine u njihovu firmu i da je rekao da nije zaposlen. Ipak, oni su dobili informaciju da je u radnom odnosu u MUP-u i nisu ga zaposlili.

Takođe, postoje informacije da je B.S. imao problema sa alkoholom i kockom, te neki od njegovih poznanika i komšija smatraju da je možda to uzrok njegovog ponašanja.

Ono što je, zasad, sigurno je da do sada ovaj policajac nije bio prijavljivan zbog porodičnog nasilja.

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.