OVO JE BOLNIČKI PROTOKOL BAKA COKE! Ne seća se kad je UBILA INVESTITORA (FOTO)
Ne seća se kad je UBILA INVESTITORA, Foto: Espreso.co.rs

LOŠE JOJ JE

OVO JE BOLNIČKI PROTOKOL BAKA COKE! Ne seća se kad je UBILA INVESTITORA (FOTO)

Stojanka je bolnici ležala sa nanogicom

Objavljeno:

Stojanka Coka Stojanović, koja se od septembra nalazi u pritvoru zbog ubistva građevinskog investitora Zorana Trifunovića, u vrlo je lošem zdravstvenom stanju.

Navodno, ona je vrlo loše psihički, i o ubistvu koje je počinila uopšte ne govori jer ga se ne seća, preneli su mediji.

Coka je juče otpuštena iz Gradske bolnice na Zvezdari gde je smeštena nakon što je pala i povredila kuk, zbog čega je morala na operaciju.

Stojanka je bolnici ležala sa nanogicom, a ovo su njene prve ekskluzivne fotografije iz bolnice. Pogledajte kako ona izgleda sada:

Inače, ovo je protokol koji je vođen Stojanki u bolnici.

foto: Espreso.co.rs

Tamo je provela četiri dana zbog povrede kuka zbog čega je morala da bude operisana.

Sve vreme u bolnici je imala nanogicu, a obilazio ju je sin.

Podsetimo, Stojanka Stojanović Coka je 2. septembra 2018. godine ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića (59) na Zvezdari.

U oktobru mesecu ove godine posle godinu dana iza rešetaka puštena je u kućni pritvor i stavljena joj je nanogica.

Kamere su sve snimile

Inače, na snimku koji je šokirao Srbiju vidi se kako Stojanka, sa kačketom na glavi i cegerom u ruci, ide u susret investitoru. Kada su prišli jedno drugom, Stojanka je gurnula ruku u ceger, izvadila pištolj i pucala mu u vrat. Kada je pao, pucala mu je u stomak, a zatim prišla još bliže i ispalila mu metak u glavu. Nakon toga je vratila pištolj u ceger i mirno odšetala kući.

- Pošto je kao profesionalac overila žrtvu nasred ulice, Coka se hladnokrvno vratila kući, našminkala se, doterala i zaspala. Tako je dočekala policiju - podseća sagovornik.

Posle hapšenja Coke, njen sin Marko Stojanović izjavio je da je ona godinama bila u sukobu s investitorom. Tvrdio je da je Trifunović prisiljavao Coku da mu proda plac i svoju kuću, jer je na tom mestu hteo da gradi. On je branio majku navodeći da je prijavljivala Trifunovića policiji zbog pretnji i ugrožavanja sigurnosti, ali da niko nije blagovremeno reagovao.

Građevinski investitor Zoran Trifunović imao je veoma "bogatu" biografiju i bio je dobro poznat policiji, tužilaštvu i sudu. Njemu je samo jagodinski sud izrekao čak devet presuda za razna krivična dela, dok je u Beogradu protiv njega bilo pokrenuto desetak postupaka. Prvi put je osuđen sredinom devedesetih godina, a nakon toga su jedna za drugom usledile nove sudske odluke.

Osuđen je 2013. za nanošenje lakih telesnih povreda i teškog dela protiv sigurnosti, odnosno obezbeđenja gradilišta. Međutim, sve izrečene sankcije su bile uslovne kazne zatvora, od jedne do dve godine zatvora, ili novčane kazne u iznosu od 20.000 do 200.000 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.