ŽELJKO JE UVEK BIO NASILAN KAD POPIJE! Sad je Aleksandru 8 puta IZBO NOŽEM, sačekao je da OSTANE SAMA (FOTO)
Željko N., Foto: Facebook

PORODIČNA TRAGEDIJA

ŽELJKO JE UVEK BIO NASILAN KAD POPIJE! Sad je Aleksandru 8 puta IZBO NOŽEM, sačekao je da OSTANE SAMA (FOTO)

Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni tužilac i policijski službenici PS Petrovac na Mlavi

Objavljeno:

Policija u Petrovcu na Mlavi uhapsila je Željka N. (38) iz sela Zabrđe zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako se sumnja krvavi napad odigrao se u četvrtak 14. novembra ove godine u porodičnoj kući u selu Zabrđe. Motiv napada je višemesečni sukob među supružnicima, koji je u četvrtak kulminirao nakon svađe.

Kako saznajemo, žena je duže vreme bila izložena nasilju od strane nasilnog supruga koji ju je tukao, ali to nije prijavljivala policiji.

Željko N. navodno je bio nasilan svaki put kada popije. U vreme kada se ovaj krvavi napad odigrao Aleksandra N. bila je sama u kući. Došlo je do žestoke svađe tokom koje je Željko potegao nož i osam puta izbo nožem svoju suprugu po telu.

Napad su videle komšije koje su odmah pritrčale u pomoć nesrećnoj ženi. Stavili su je u automobil i odvezli u Hitnu pomoć Doma zdravlja u Petrovcu na Mlavi, a celi slučaj je prijavljen policiji.

Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni tužilac i policijski službenici PS Petrovac na Mlavi. Osumnjičeni je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36.

(Espreso.co.rs / Tpknews.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.